North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 1293| Reply: 20

MasterStroke can't start round 10

[Copy link]

92

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
starphoenix
User
Posts:323
Joined 2014-6-5
Last Visited 2016-05-08
Post time 2014-12-30 08:07:49 | Show all posts |Read mode
MasterStroke can't start round 10 Reply:20| View:1293
        It keep saying Stage Cleared when i click start but still did not finish this Round..lol..pls check..thanks

        IGN: Phoenix_1

        FlameDemon S3

       
Translate

 starphoenix Last edit in 2014-12-30 08:07:49

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

14

Threads

53

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
john.latt87
User
Posts:53
Joined 2014-11-14
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-30 10:18:40 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

        im experiencing same thins
        ign shadesun
        server 140
Translate
Floor reply (0)

 john.latt87 Last edit in 2014-12-30 10:18:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

18

Threads

108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
reddragonaif
User
Posts:108
Joined 2014-5-30
Last Visited 2016-01-11
Post time 2014-12-30 14:16:30 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

Same thing for 2 days now. I wasted 110 gold yesterday thinking that I needed an attempt to do it and refreshed and it went back to 0 points needed for next level. S142 Herculese IGN Ellissandra
Translate
Floor reply (0)

 reddragonaif Last edit in 2014-12-30 14:16:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
michael mcgirl
User
Posts:10
Joined 2014-3-15
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-30 14:36:43 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

        Selossa
        Spica

        Same problem
Translate
Floor reply (0)

 michael mcgirl Last edit in 2014-12-30 14:36:43

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

7

Threads

38

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
steve d. gol
User
Posts:38
Joined 2014-8-31
Last Visited 2017-10-01
Post time 2014-12-30 14:38:26 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

IGN: Vastolord - Valhalla(31)

Same issue.
Translate
Floor reply (0)

 steve d. gol Last edit in 2014-12-30 14:38:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

66

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
shadowstrykr
User
Posts:66
Joined 2014-7-23
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-30 15:21:50 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

        Having the same issue. Spent gold to clear level 10 but it will not go any further. I have 8,340 points so far for this round. Thanks
        ShadowStrykr S-20 Poseidon
Translate
Floor reply (0)

 shadowstrykr Last edit in 2014-12-30 15:21:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

20

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
liar game
User
Posts:20
Joined 2014-9-9
Last Visited 2017-05-02
Post time 2014-12-30 15:22:37 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

        IGN : Cittrus - Spica (S93);
        same issue
Translate
Floor reply (0)

 liar game Last edit in 2014-12-30 15:22:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

92

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
starphoenix
User
Posts:323
Joined 2014-6-5
Last Visited 2016-05-08
 Author| Post time 2014-12-30 15:25:32 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

btw also don\'t put a required point for the next round if 10th round is the last round...because if u put a required point for next round then there should be a next round but no more rounds coz it keep saying Current Stage Already Cleared & won\'t give another round...lol
Translate
Floor reply (0)

 starphoenix Last edit in 2014-12-30 15:25:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

34

Threads

227

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
w4rl0ck
User
Posts:227
Joined 2014-7-29
Last Visited 2018-05-30
Post time 2014-12-30 22:15:12 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

Translate
Floor reply (0)

 w4rl0ck Last edit in 2014-12-30 22:15:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

100

Threads

3302

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chronocommande...
Moderator
Posts:3302
Joined 2014-5-31
Last Visited 2017-09-05
Post time 2014-12-31 02:02:39 | Show all posts

MasterStroke can't start round 10

        Hi,
        The issue has been reported and developers will fix it ASAP.
Translate
Floor reply (0)

 chronocommande... Last edit in 2014-12-31 02:02:39

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-1-24 03:55 GMT+8 , Processed in 0.073670 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list