North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 249| Reply: 4

Bug in Maze

[Copy link]

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2019-01-11
Post time 2015-1-5 05:11:43 | Show all posts |Read mode
Bug in Maze Reply:4| View:249
        I was doing the maze for 2nd time I spend 60 stamina, and i got stuck there
        I just want to let you Know that issue is not nesesary to reply Crhon
Translate

 templar25 Last edit in 2015-1-5 05:11:43

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

17

Threads

214

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
iremediabil
User
Posts:214
Joined 2014-8-22
Last Visited 2019-11-07
Post time 2015-1-5 05:23:56 | Show all posts

Bug in Maze

you can refresh and continue ;the maze within the time remaining. maze progress is saved for 2 hours.
Translate
Floor reply (0)

 iremediabil Last edit in 2015-1-5 05:23:56

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2019-01-11
 Author| Post time 2015-1-5 08:25:39 | Show all posts

Bug in Maze

        Ill try and refresh page and still can\'t continue with the maze;

Translate
Floor reply (0)

 templar25 Last edit in 2015-1-5 08:25:39

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

100

Threads

3302

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chronocommande...
Moderator
Posts:3302
Joined 2014-5-31
Last Visited 2017-09-05
Post time 2015-1-6 00:10:56 | Show all posts

Bug in Maze

        Hi,
        Are you stuck as in unable to move -> Might be lag related OR you got unlucky and activated gods wrath barriers.

Translate
Floor reply (0)

 chronocommande... Last edit in 2015-1-6 00:10:56

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-1-20 17:07 GMT+8 , Processed in 0.079422 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list