North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
40028 Threads / 228292 Reply
Search   Favorites  

View: 896| Reply: 10

PHP Error / FB Login

[Copy link]

38

Threads

176

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jabby_ub31
User
Posts:176
Joined 2016-3-2
Last Visited 2019-08-23
Post time 2017-5-23 16:56:14 | Show all posts |Read mode
PHP Error / FB Login Reply:10| View:896
Edited by jabby_ub31 at 2017-5-23 15:21

at first I thought it was just my Laptop but I get this PHP error on my Laptop, my main PC and secondary PC when I try to log into the game with the direct link that I have been using for years now. I am running Windows 10 on all my computers. It only affects my Facebook characters. The following is the link I have always used

https://games.gtarcade.com/open/facebook/play?sid=39005900000828@w&name=Jairus(828)-PST

in Maxthon browser:



in Edge browser:




Jabby
ub31
Facebook


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 jabby_ub31 Last edit in 2017-5-23 16:56:14

 Support

Report
Jabby / DaenerysT / Bohica / Wolverine / SheWolf
ub31 PST
Reply

Use magic Report

51

Threads

2083

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
rubeolefm
Sr. Player Moderator
Posts:2083
Joined 2016-1-28
Last Visited 2018-10-06
Post time 2017-5-26 05:17:24 | Show all posts
I'll let her know! We have been hearing about your issue a lot lately, I'm glad that you're OK now
Floor reply (0)

 rubeolefm Last edit in 2017-5-26 05:17:24

 Support 1

Report
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

38

Threads

176

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jabby_ub31
User
Posts:176
Joined 2016-3-2
Last Visited 2019-08-23
 Author| Post time 2017-5-26 04:27:40 | Show all posts
OMG, you are a LIFE SAVER freyafm !!!!! THANK YOU THANK YOU THANK YOU !!!!!! It is basically the same link, except that there is a v2 in there, so editing the links was very easy and it's working !! Have a wonderful day and thank you so much for your help !!! YOU ROCK freyafm !!
Floor reply (1)

 jabby_ub31 Last edit in 2017-5-26 04:27:40

 Support 1

Report
Jabby / DaenerysT / Bohica / Wolverine / SheWolf
ub31 PST
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

101

Threads

3119

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
freyafm
Team Lead
Posts:3119
Joined 2015-6-3
Last Visited 2019-08-25
Post time 2017-5-25 14:38:43 | Show all posts
Hi Jabby, please try this link..that still works for me
https://gamesv2.gtarcade.com/ope ... 60&name=Claudia(S60)-PST

now please edit carefully with your own server :
39005900000060   - that means server 60
Claudia(S60)-PST    - that means the name and timezone of your server

I hope this helps, but keep in mind that these are just workarounds and if they stop working you'll be forced to play directly from Facebook
Floor reply (1)

 freyafm Last edit in 2017-5-25 14:38:43

 Support 1

Report
Please try and make all the posts/threads that have to be reported, in Support Section!!!!
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

4

Threads

2271

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
meadowsweetfm
Jr. Player Moderator
Posts:2271
Joined 2016-12-28
Last Visited 2019-07-25
Post time 2017-5-24 10:52:16 | Show all posts
LOL. I have gotten those too. Generally means there is a banned word somewhere in the post.
Floor reply (0)

 meadowsweetfm Last edit in 2017-5-24 10:52:16

 Support 1

Report
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

16

Threads

3341

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dragonlady
Team Lead
Posts:3341
Joined 2016-3-10
Last Visited 2019-08-25
Post time 2017-5-23 17:51:46 | Show all posts
Must admit I have no idea but I'm asking
Floor reply (0)

 dragonlady Last edit in 2017-5-23 17:51:46

 Support 1

Report
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

16

Threads

3341

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dragonlady
Team Lead
Posts:3341
Joined 2016-3-10
Last Visited 2019-08-25
Post time 2017-5-23 17:03:43 | Show all posts
Have you tried playing through FB? Maybe that link isn't working anymore if you say been using it for years
Floor reply (3)
  • I am logged into Jabby through FB Gameroom now. This link worked until earlier tonight, then all of a sudden I get those PHP errors.
    2017-5-23 17:04  Reply
  • I cleared the cache, even reset my browser to default settings, there were no updates or anything, the link quit working from one minute to the next.
    2017-5-23 17:08  Reply
  • I also tried different browsers, all get the PHP errors, I think the problem is on GTA's end
    2017-5-23 17:10  Reply

 dragonlady Last edit in 2017-5-23 17:03:43

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

38

Threads

176

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jabby_ub31
User
Posts:176
Joined 2016-3-2
Last Visited 2019-08-23
 Author| Post time 2017-5-24 01:43:49 | Show all posts
Edited by jabby_ub31 at 2017-5-23 12:45

oh and another thing, when I open my characters through gtarcade directly, I have to LOG IN every time, it doesn't seem to "remember me" like it did before. The login screen looks different now too. Please fix.
Floor reply (0)

 jabby_ub31 Last edit in 2017-5-24 01:43:49

 Support

Report
Jabby / DaenerysT / Bohica / Wolverine / SheWolf
ub31 PST
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3348

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
silver zero
Jr. Player Moderator
Posts:3348
Joined 2016-12-27
Last Visited 2019-01-06
Post time 2017-5-24 02:14:31 | Show all posts
Yea the GTA Forum was shifted around recently which changed a few things, I also have an issue with having to log in again even though I used to use the remember me for FB quick log in, however it seems to work fine on Chrome (it remembers the quick-logins as per normal)
Floor reply (0)

 silver zero Last edit in 2017-5-24 02:14:31

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & *Transaction ID's for Recharges* Comp Conditions
Reply Support Not support

Use magic Report

38

Threads

176

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jabby_ub31
User
Posts:176
Joined 2016-3-2
Last Visited 2019-08-23
 Author| Post time 2017-5-24 03:00:16 | Show all posts
is there another "workaround" link to access facebook league of angels accounts besides the one I have?
Floor reply (0)

 jabby_ub31 Last edit in 2017-5-24 03:00:16

 Support

Report
Jabby / DaenerysT / Bohica / Wolverine / SheWolf
ub31 PST
Reply Support Not support

Use magic Report

38

Threads

176

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jabby_ub31
User
Posts:176
Joined 2016-3-2
Last Visited 2019-08-23
 Author| Post time 2017-5-24 10:36:50 | Show all posts
Edited by jabby_ub31 at 2017-5-23 21:40

I get "400 bad request" now when I try to reply or edit my comments




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 jabby_ub31 Last edit in 2017-5-24 10:36:50

 Support

Report
Jabby / DaenerysT / Bohica / Wolverine / SheWolf
ub31 PST
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-8-25 15:40 GMT+8 , Processed in 0.076925 second(s), 55 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list