North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16545 Threads / 75339 Reply
Search   Favorites  

View: 344| Reply: 3

zodiac/loop/blitz freeze

[Copy link]

2

Threads

4

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jonboy2412
User
Posts:4
Joined 2014-10-29
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-9 12:03:33 | Show all posts |Read mode
zodiac/loop/blitz freeze Reply:3| View:344
        I havent been able to do zodiac or loop in almost a week. I cant do blitz either cuz it stopped working in the middle of a zodiac run. all it says is Database Error and I don\'t know what to do. please fix this and if possible compensate for the days of lost zodiac and loop runs. I\'m a daily player and I would very much like my game to work correctly. due to not being able to do loop and zodiac, my leveling up isn\'t progressing either. and today, like most times that tycoon comes, the game is glitching even more. none of the numbers show up;nor do the times..;please look into this and fix, if possible..;
        thank you in advance,
        roundman
Translate

 jonboy2412 Last edit in 2015-3-9 12:03:33

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ainakhalina
User
Posts:6
Joined 2014-10-14
Last Visited 2019-09-13
Post time 2015-3-9 13:01:06 | Show all posts

zodiac/loop/blitz freeze

I\'m having the same issue for weeks now. Please fix
Translate
Floor reply (0)

 ainakhalina Last edit in 2015-3-9 13:01:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

4

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bansko_sport
User
Posts:4
Joined 2015-3-9
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-9 19:07:28 | Show all posts

zodiac/loop/blitz freeze

i have the same problem, please help me i will lose tycoon

EasterBunny(S165)
hristinchet0
Translate
Floor reply (0)

 bansko_sport Last edit in 2015-3-9 19:07:28

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-10-30 21:46 GMT+8 , Processed in 0.052462 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list