North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Bugs
5664 Threads / 25970 Reply
Search   Favorites  

View: 504| Reply: 4

[Bug]: Name of colors don't working Board

[Copy link]

83

Threads

151

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
etms51
User
Posts:151
Joined 2016-4-9
Last Visited 2021-07-22
Post time 2017-5-26 18:01:09 | Show all posts |Read mode
[Bug]: Name of colors don't working Board Reply:4| View:504
[Bug]: Name of colors don't working at the board it's replace with "undefined" - Forum
Description: When i make a new thread in this board, I click on the "New thread" button, here the board shows a new fields where enter some descriptions.If i want to highlight the text into a different color, i click on the "Font color" button, the forum can see a submenu where there are different color.
If i put with mouse on these colors, the board shows this "undefined" variable which replace the name of each color. (Video 1, from 1:11s until to end this video)

Step by Step:
1)I login into my account
2)I wait which this board is loading
3)I select any section and i click on the "New Thread", to make an another thread
4)The board opens a new interface where i put some descriptions
5)If i want to highlight the text into a different color, i click on the "Font color" button,
6)the forum can see a submenu where there are different color.

7)If i put with mouse on these colors, the board shows this "undefined" variable which replace the name of each color. (Video 1, from 1:11s until to end this video)




Video:
Video 1 => https://youtu.be/V3ZnfO5SjDU

I hope which this issue will be fixed because if i put the black color, i can see instead the name of this color, this variable "Undefined".


Translate

 etms51 Last edit in 2017-5-26 18:01:09

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

139

Threads

2259

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ĴỮŞŦЖРЖР...
User
Posts:2259
Joined 2016-6-12
Last Visited 2021-11-19
Post time 2017-5-26 18:10:52 | Show all posts
Not completely sure if this will work but try:
  1. [color=blue]TEXT HERE[/color]
Copy the Code
Translate
Floor reply (0)

 ĴỮŞŦЖРЖР... Last edit in 2017-5-26 18:10:52

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

83

Threads

151

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
etms51
User
Posts:151
Joined 2016-4-9
Last Visited 2021-07-22
 Author| Post time 2017-5-26 18:16:03 | Show all posts
yes thank you but i know this method ))

I want only to report this issues at the developer which they have an issue.
Translate
Floor reply (1)

 etms51 Last edit in 2017-5-26 18:16:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

2424

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
iselin
User
Posts:2424
Joined 2016-10-17
Last Visited 2018-03-03
Post time 2017-5-27 10:23:05 | Show all posts
Hit the advanced button on the post
And you can change the colors all you want ;-)
The board is self coded so hard to edit.
Translate
Floor reply (0)

 iselin Last edit in 2017-5-27 10:23:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

990

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
madhu - jm
User
Posts:990
Joined 2016-11-21
Last Visited 2017-07-11
Post time 2017-5-27 10:41:26 | Show all posts
Hi,

From the video you posted, I see that you are not selecting the text to change the font color. Can you select the text you need to change color, and then try the font color. Please note that the color panel may say undefined, but it will still work as long as you tell it what text to change font color. Like Iselin pointed out the board is hard coded, so it is difficult to change the color definition.

Madhu - Junior Moderator
Translate
Floor reply (1)
  • yes, if i select this color, the board is working, the main problem is only the name of the color is absent but it's replace with "undefined" variable.
    Translate
    2017-5-27 17:08  Reply

 madhu - jm Last edit in 2017-5-27 10:41:26

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-1-18 16:44 GMT+8 , Processed in 0.082319 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list