North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
41702 Threads / 239271 Reply
Search   Favorites  

View: 701| Reply: 10

Stable

[Copy link]
571529324
User
Posts:
Joined
Last Visited 1970-01-01
anonymous user  Post time 2015-3-15 06:50:20 |Read mode
Stable Reply:10| View:701
        Ok, so how does this thing work, I open it and all I ever see is level to low, and nothing else shows. My mount is a mere level 81 with EVERYTHING maxed, so level to low sounds odd. how does this work.
        Tuesday 412
Translate

 571529324 Last edit in 2015-3-15 06:50:20

 Support

Default Signature
Reply

Use magic

0

Threads

13

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
glennjr7
User
Posts:13
Joined 2014-7-7
Last Visited 2016-01-27
Post time 2015-3-15 06:58:48 | Show all posts

Stable

I thought the same . just move arrow to the right and found my 20 mounts ..
Translate
Floor reply (0)

 glennjr7 Last edit in 2015-3-15 06:58:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

571529324
User
Posts:
Joined
Last Visited 1970-01-01
anonymous user  Post time 2015-3-15 07:03:45

Stable

        I don\'t see an arrow, just mode in there it says sdfsd, nothing shows up, heros, mounts or even myself.

Translate
Floor reply (0)

 571529324 Last edit in 2015-3-15 07:03:45

 Support

Default Signature
Reply Support Not support

Use magic

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
james norton
User
Posts:1
Joined 2014-11-26
Last Visited 2015-12-10
Post time 2015-3-15 09:32:16 | Show all posts

Stable

our server (748) the stable icon isn\'t even there
Translate
Floor reply (0)

 james norton Last edit in 2015-3-15 09:32:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

1835

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
feather_of_sun
User
Posts:1835
Joined 2014-9-3
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-15 13:43:51 | Show all posts

Stable

Reply 3# james norton
Stable is a higher level only function. Once you reached the required level, you can find it inside Mount interface.
Translate
Floor reply (0)

 feather_of_sun Last edit in 2015-3-15 13:43:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

116

Threads

1857

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
neolitz1230
User
Posts:1857
Joined 2014-4-29
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-3-15 15:36:32 | Show all posts

Stable

Umm, im level 67 and can use stable, how can L80 ++ can\'t lol
Translate
Floor reply (0)

 neolitz1230 Last edit in 2015-3-15 15:36:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

571529324
User
Posts:
Joined
Last Visited 1970-01-01
anonymous user  Post time 2015-3-15 19:23:18

Stable

feather I think you should read this, I am level 82 . how much higher you think I need to be before this will function.
Translate
Floor reply (0)

 571529324 Last edit in 2015-3-15 19:23:18

 Support

Default Signature
Reply Support Not support

Use magic

2

Threads

3078

Posts

0

Credits

禁止访问

Credits
0
blankz
User
Posts:3078
Joined 2014-9-3
Last Visited 2017-04-19
Post time 2015-3-15 20:17:03 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Floor reply (0)

 blankz Last edit in 2015-3-15 20:17:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

6

Threads

15

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jessicapackard...
User
Posts:15
Joined 2014-8-4
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-16 11:59:52 | Show all posts

Stable

Reply 7# blankz

        I have the same problem as Tuesday. in fact everyone in Puppis 412 does and most of us are over lvl 75. I am 78 myself.
        IGN: Kairi
        Server: Puppis 412
Translate
Floor reply (0)

 jessicapackard... Last edit in 2015-3-16 11:59:52

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

35

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kenny cadwalad...
User
Posts:35
Joined 2014-7-24
Last Visited 2016-01-14
Post time 2015-7-1 05:11:37 | Show all posts

Stable

Reply 7# blankz
i am lvl 60 and have no stable icon either, is there a spacific lvl it unlocks .... if not, what do you need to have for the stable to be utilized ??
Translate
Floor reply (0)

 kenny cadwalad... Last edit in 2015-7-1 05:11:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-10-30 19:03 GMT+8 , Processed in 0.059721 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list