North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Suggestions
2245 Threads / 9734 Reply
Search   Favorites  

View: 424| Reply: 3

Mount inheriting

[Copy link]

47

Threads

564

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theempress
User
Posts:564
Joined 2014-2-2
Last Visited 2019-05-30
Post time 2015-3-16 00:44:50 | Show all posts |Read mode
Mount inheriting Reply:3| View:424
I would like to suggest an option Mount inheriting ,like heroes but for mounts...If we take a new mount ,we must start upgrading it from 0,which is stupid...
Translate

 theempress Last edit in 2015-3-16 00:44:50

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

182

Threads

1148

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angel_of_miser...
User
Posts:1148
Joined 2014-7-3
Last Visited 2016-08-15
Post time 2015-3-16 04:26:16 | Show all posts

Mount inheriting

no you dont have to who told you that pulled one mean joke over you all mount have same trainig same feed you yust need to press on ride and you get stats on yourself or rest if you dont want to have mount below you;
Translate
Floor reply (0)

 angel_of_miser... Last edit in 2015-3-16 04:26:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

47

Threads

564

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theempress
User
Posts:564
Joined 2014-2-2
Last Visited 2019-05-30
 Author| Post time 2015-3-16 04:31:07 | Show all posts

Mount inheriting

          ;;;; no you dont have to who told you that pulled one mean joke over you all mount have same trainig same feed you yust need to press on ride and you get stats on yourself or rest if you dont want to have mount below you; ;;; angel_of_misery posted on 2015-03-15 15:26:16;;;;
Ok,i\'ll check,some friends told me that its bugged to them;
Translate
Floor reply (0)

 theempress Last edit in 2015-3-16 04:31:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-10-26 00:04 GMT+8 , Processed in 0.052429 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list