North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 430| Reply: 2

Problem with loading Knight's Fable!!!

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
littleshadow
User
Posts:2
Joined 2015-3-14
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-16 11:20:25 | Show all posts |Read mode
Problem with loading Knight's Fable!!! Reply:2| View:430

Okay, so I went to the Knight\'s Fable page, clicked play, clicked on a server, chose my character and their name. Then the game started to download. It says that if it\'s the first time downloading the game that it takes a while and if loading stops (or in my opinion just doesn\'t load in about 30-60 minutes) to refresh the page. I thought okay this might take about 5-15 minutes so I waited. The loading bar was on loading the system files. About 20 minutes after waiting it still hadn\'t loaded, so I refreshed the page, and it quickly loaded and the game downloaded all the way until the system files. I went into the other room to watch t.v. while it loaded and thought that maybe it\'d be quicker this time. After about 3 hours I come back, and see that it was still on the system files. I refresh the page again, frustrated, and waited another 3 hours, the same thing occurred. I then gave up and called it a night. Now that was about a day ago or so. Tonight, I tried again, this time on a different server and with a new character, I waited about 20 minutes, looked, and it was still on the system files. So, fed with the crap being thrown in my face I decided to come and bring my little situation to the forums in hope that someone can help me and not give me some crap saying to just keep refreshing the page because obviously it\'s NOT WORKING!!! So, to all of the helpful geniuses out there please help me!!!
Translate

 littleshadow Last edit in 2015-3-16 11:20:25

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

111

Threads

5000

Posts

0

Credits

版主

Zzzz..

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
xdane
Moderator
Posts:5000
Joined 2014-9-9
Last Visited 2016-06-09
Post time 2015-3-16 15:24:10 | Show all posts

Problem with loading Knight's Fable!!!

        Hi,

        Try to use a different Browser. I\'d suggest you Maxthon or Google Chrome.
Translate
Floor reply (0)

 xdane Last edit in 2015-3-16 15:24:10

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-10-22 17:19 GMT+8 , Processed in 0.048103 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list