North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
41704 Threads / 239292 Reply
Search   Favorites  

View: 523| Reply: 8

Use of Aureus

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mimike0519
User
Posts:3
Joined 2014-12-10
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-18 23:26:51 | Show all posts |Read mode
Use of Aureus Reply:8| View:523
        Hi,

        I have been trying to purchase an item from Loralei\'s Wardrobe with my Aureus, but am not able to do so.; I don\'t get the option to use the Aureus in place of the diamonds, and am wondering if there is an issue with my account or if it may be something else.; I only have 50 diamonds, and get the message that I don\'t have enough diamonds, but am not given the option of using my Aureus instead.; Can someone please help me with this?
Translate

 mimike0519 Last edit in 2015-3-18 23:26:51

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

793

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
akumi-san
User
Posts:793
Joined 2014-10-27
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-19 00:06:44 | Show all posts

Use of Aureus

        Dear player,

        In the purchase screen, after clicking buy now, there should be two boxes underneath each other. One box to specify the amount you want to buy and the second box to specify how many aureus you want to swap in for the item. Most items have a specified amount of Aureus that limits you and makes you unable to buy the entire item in Aureus. Also you need to have enough aureus to swap.

        If any of these boxes are missing, or you met said conditions: Could you provide us with a screenshot of the issue and your information like IGN and server nr?

Translate
Floor reply (0)

 akumi-san Last edit in 2015-3-19 00:06:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mimike0519
User
Posts:3
Joined 2014-12-10
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-3-19 00:22:34 | Show all posts

Use of Aureus

I use a Mac laptop and am unsure how to take a screenshot. ;The box to select Aureus is missing, and I do have enough to make the purchase. ;Could you tell me how to take a screen shot with a Mac. ;The server I use is GTArcade S666 Doeg.
Translate
Floor reply (0)

 mimike0519 Last edit in 2015-3-19 00:22:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

793

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
akumi-san
User
Posts:793
Joined 2014-10-27
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-3-19 01:05:08 | Show all posts

Use of Aureus

        Here is a guide to making a screenshot with Mac: http://guides.macrumors.com/Taking_Screenshots_in_Mac_OS_X

        Here is the other tutorial: http://community.gtarcade.com/post/37127/

        I will report your issue, please be sure to add the screenshot so they can help you.

Translate
Floor reply (0)

 akumi-san Last edit in 2015-3-19 01:05:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-3-19 12:53:29 | Show all posts

Use of Aureus

you probably don\'t have enough diamonds to make purchase, so it is not going to pull it up, only the phoenix wings are without diamonds, (can purchase with just aureas) ;try that one and see.
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-3-19 12:53:29

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

99

Threads

1542

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tokkie
User
Posts:1542
Joined 2014-6-6
Last Visited 2016-08-23
Post time 2015-3-19 14:44:06 | Show all posts

Use of Aureus

        Well forrest answer is a bit more blunt.

        There isn\'t a restriction on your account, however this is a restriction on the amount you can use on specific items. ;It does vary item to item and often event to event. ;

        You can no exceed the limit of the item, but you want to make sure you\'re using the amount you want though prior to purchasing since it doesn\'t automatically adjust. ; Since you can increase amount used by increase quantity purchased. ;

        The item below, is limit 240 per item, essentially allowing it to be free if you have enough. ;27 just happens to be the most I can pick up for free currently

       
Translate
Floor reply (0)

 tokkie Last edit in 2015-3-19 14:44:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-3-20 06:21:55 | Show all posts

Use of Aureus

thanks Tokkie, pics do help! I was in a hurry.;On this be advised that it takes 200 to synth a set of these;wings, therefore the most you would need to purchase is 10, (I know it says 10 per day and more for vip 4) why it allows you to waste your resources? think it is just lazy devs who cookie cutter events.
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-3-20 06:21:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mihka
User
Posts:10
Joined 2015-3-20
Last Visited 2016-05-13
Post time 2015-3-20 11:54:59 | Show all posts

Use of Aureus

Thanks for explaining. I was lost also and couldn\'t understand how they worked.
Translate
Floor reply (0)

 mihka Last edit in 2015-3-20 11:54:59

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-10-31 21:40 GMT+8 , Processed in 0.071069 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list