North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
41601 Threads / 238574 Reply
Search   Favorites  

View: 5035| Reply: 4

RPGGame - Alternative content - please install the latest version of flash

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
antisocial
User
Posts:2
Joined 2015-4-5
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-4-26 04:23:32 | Show all posts |Read mode
RPGGame - Alternative content - please install t Reply:4| View:5035
        IGN: AntiSocial
        Samuel912

        WHAT IS THIS??? Trying to use the client to play...
       

        I had never used facebook to log in!

        So let\'s try to play in browser...
       

        BUT, NOPE.

        The alternative content error script is searching for facebook so, let\'s log in via failbook...
       

        Well, look at that. My flash is up to date & works just fine. I can run all other flash games. But I didn\'t get to play my character, AntiSocial, 43 Mage. Now I\'m level 13 Warrior with level 30 Sylvia. WHAT HAVE YOU DONE?!?!?!?! No matter what, you can\'t reimburse the time I\'ve lost since I couldn\'t reload the game when Domination went live last night. The sta I should be regenerating because I haven\'t been able to play. The quiz I\'m missing RIGHT NOW!!! In this game where you limit how long we can play you prevent us from being able to catch up to our opponents when your stupid glitches prevent us from being able to play. Now we can\'t submit a ticket? I played Hearthom883 before. I was going to sub but before I could, TWO TIMES diamonds went missing. Now this. NEVERMIND. Like I said, other browser/flash games are working for me JUST FINE. Good riddance.
Translate

 antisocial Last edit in 2015-4-26 04:23:32

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

5

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cindyfong327
User
Posts:5
Joined 2015-12-29
Last Visited 2017-01-20
Post time 2016-9-23 08:41:16 | Show all posts
I get the same problem when I login with my IE?
Does anyone know how to solve this problem?

thank you!
Translate
Floor reply (0)

 cindyfong327 Last edit in 2016-9-23 08:41:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abybgwo663_835...
User
Posts:8
Joined 2016-3-20
Last Visited 2016-12-07
Post time 2016-12-6 19:52:24 | Show all posts
having the same problem
Translate
Floor reply (0)

 abybgwo663_835... Last edit in 2016-12-6 19:52:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

20

Threads

3373

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dragonlady
Team Lead
Posts:3373
Joined 2016-3-10
Last Visited 2020-09-30
Post time 2016-12-6 20:02:06 | Show all posts
Oh you people why like to revive an old thread. Please make your thread
Please make your own thread and provide the necessary info.

Thank you.
Translate
Floor reply (0)

 dragonlady Last edit in 2016-12-6 20:02:06

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-9-30 12:17 GMT+8 , Processed in 0.050278 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list