North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5050 Threads / 29387 Reply
Search   Favorites  

View: 666| Reply: 7

Bug- Upgrade Cost "Tomes" not shown in Hero Skills.

[Copy link]

3

Threads

12

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
profebolter
User
Posts:12
Joined 2015-3-22
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-4-27 00:02:33 | Show all posts |Read mode
Bug- Upgrade Cost "Tomes" not shown in Hero Skil Reply:7| View:666
        Hi all, before commenting this bug. I wanted to tell you that my English is not very good, and I will try to explain as best as possible.
       

        This is the bug I found, when I go to the tab heroes and will improve skills, some of them do not show the amount of tomes that is required to improve the skill.
       
I\'ve only seen two skills that do not display correctly. Meditation and Thunder Flash

       

        These are the bugs that I found so far, but not if there will be more.

        KnightsHonor(S1) Profebolt

Translate

 profebolter Last edit in 2015-4-27 00:02:33

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

73

Threads

492

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cola
User
Posts:492
Joined 2014-10-20
Last Visited 2019-05-21
Post time 2015-4-27 06:42:54 | Show all posts

Bug- Upgrade Cost

same for me, i just never worried much about it
Translate
Floor reply (0)

 cola Last edit in 2015-4-27 06:42:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

12

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
profebolter
User
Posts:12
Joined 2015-3-22
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-4-28 01:17:23 | Show all posts

Bug- Upgrade Cost

Reply 1# cola

        Well, in a way not to worry much, but for people who recently started playing this game, you will result this as a problem. And wonder if this is a fault of the game, or rather to wonder about something else.

What I want to even a small glitch in the game, it may seem difficult to understand.

Translate
Floor reply (0)

 profebolter Last edit in 2015-4-28 01:17:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

73

Threads

492

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cola
User
Posts:492
Joined 2014-10-20
Last Visited 2019-05-21
Post time 2015-4-28 05:54:35 | Show all posts

Bug- Upgrade Cost

true, new players might get confused, I\'m surprised no mods are on this
Translate
Floor reply (0)

 cola Last edit in 2015-4-28 05:54:35

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

110

Threads

938

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deaththepuppy
User
Posts:938
Joined 2014-5-30
Last Visited 2017-01-23
Post time 2015-4-28 16:21:25 | Show all posts

Bug- Upgrade Cost

It\'s just a visual bug that shows up sometimes. level 1 cost 1 tome, level 1-7 are freebies, level 8-9 2 tomes, and so on. Every two levels the cost goes up by one once you pass level 7.
Translate
Floor reply (0)

 deaththepuppy Last edit in 2015-4-28 16:21:25

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

111

Threads

5000

Posts

0

Credits

版主

Zzzz..

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
xdane
Moderator
Posts:5000
Joined 2014-9-9
Last Visited 2016-06-09
Post time 2015-4-28 21:59:16 | Show all posts

Bug- Upgrade Cost

        Hi,

        This is an old issue that is yet to be resolved. No worries, I\'ve already flagged this directly to the devs.
Translate
Floor reply (0)

 xdane Last edit in 2015-4-28 21:59:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

14

Threads

42

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
somedude
User
Posts:42
Joined 2015-2-13
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-4-29 03:24:08 | Show all posts

Bug- Upgrade Cost

Reply 5# xdane

        Maybe it\'s a secret bonus...when that shows up, upgrade is free?!?!?!

        @_@, I know I\'m dreaming now
Translate
Floor reply (0)

 somedude Last edit in 2015-4-29 03:24:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-1-19 06:18 GMT+8 , Processed in 0.057988 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list