North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16292 Threads / 73638 Reply
Search   Favorites  

View: 504| Reply: 5

lol do i only see this happen today 07-05-2015

[Copy link]

27

Threads

108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
akagami
User
Posts:108
Joined 2014-6-26
Last Visited 2017-10-06
Post time 2015-5-7 17:16:28 | Show all posts |Read mode
lol do i only see this happen today 07-05-2015 Reply:5| View:504

        even if i dont see icon of tycoon do i get score in tycoon if i get resources before icon appear??? plz answer i need to kknow thanks for listening
        IGN:ZoRo
        Server:Keturah(814)
       
Translate

 akagami Last edit in 2015-5-7 17:16:28

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

19

Threads

198

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ministera
User
Posts:198
Joined 2015-2-17
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-5-8 02:31:01 | Show all posts

lol do i only see this happen today 07-05-2015

If you open those hot events you have circled, it will show you how many tycoon points you have towards the prize. eg.; 31474/120000.; If you aren\'t getting any points it would read 0/120000. Take a look
Translate
Floor reply (0)

 ministera Last edit in 2015-5-8 02:31:01

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

27

Threads

108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
akagami
User
Posts:108
Joined 2014-6-26
Last Visited 2017-10-06
 Author| Post time 2015-5-8 10:35:28 | Show all posts

lol do i only see this happen today 07-05-2015

Reply 1# ministera
those are your previous CS tycoon scores and it dont increase and on right bottom when u see tycoon add and click u can see the previous CS tycoon window and when u click point rewards u see GOLDRUSH PLUG-IN ERROR
Translate
Floor reply (0)

 akagami Last edit in 2015-5-8 10:35:28

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

27

Threads

108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
akagami
User
Posts:108
Joined 2014-6-26
Last Visited 2017-10-06
 Author| Post time 2015-5-8 15:08:59 | Show all posts

lol do i only see this happen today 07-05-2015

2nd day and still not fixed wonder if they really try to fix this bug or not i dont see the angel exclusive also and team tournament i cant see that and tycoon i dont even see that too
Translate
Floor reply (0)

 akagami Last edit in 2015-5-8 15:08:59

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

27

Threads

108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
akagami
User
Posts:108
Joined 2014-6-26
Last Visited 2017-10-06
 Author| Post time 2015-5-8 17:33:57 | Show all posts

lol do i only see this happen today 07-05-2015

plz fix this bug;
Translate
Floor reply (0)

 akagami Last edit in 2015-5-8 17:33:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-3-28 21:08 GMT+8 , Processed in 0.074012 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list