North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Support
6846 Threads / 32409 Reply
Search   Favorites  

View: 850| Reply: 10

Talents

[Copy link]

3

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nja-79mopar
User
Posts:16
Joined 2014-10-25
Last Visited 2016-03-14
Post time 2015-5-28 18:03:24 | Show all posts |Read mode
Talents Reply:10| View:850
        Hello i just reset my talents and i didnt get my books what i spent to them and i think i didnt get the wisdom as well could u look into it pls ty and i thought i had enough room in my bag..
        Nja-79mopar@live.com
        warning
Multiple Polls: ( Maximum 1 choices ), Total 2 Users voted
Your User group have no permission to vote

 nja-79mopar Last edit in 2015-5-28 18:03:24

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-5-28 19:11:29 | Show all posts

Talents

        Dear player. If possible take a screen shot with your talent screen on.;
        Then reply here with your screenshot and as a standard procedure please dont forget to leave your IGN *in game name * and server you are on.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-5-28 19:11:29

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nja-79mopar
User
Posts:16
Joined 2014-10-25
Last Visited 2016-03-14
 Author| Post time 2015-5-29 20:31:20 | Show all posts

Talents

        i tried to take a screen shot but its not working i dont know why sorry for this problem;
                                                        Alpheratz(S61)-warningLvl.72        united 9 HKT

Translate
Floor reply (0)

 nja-79mopar Last edit in 2015-5-29 20:31:20

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-5-29 20:53:18 | Show all posts

Talents

        Press Prtscn button which take a screenshot and then open paint. Ctrl + V and then Save Image as ...

        Make sure its jpeg quality and then post it here on the forums.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-5-29 20:53:18

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nja-79mopar
User
Posts:16
Joined 2014-10-25
Last Visited 2016-03-14
 Author| Post time 2015-5-30 12:18:04 | Show all posts

Talents

Translate
Floor reply (0)

 nja-79mopar Last edit in 2015-5-30 12:18:04

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nja-79mopar
User
Posts:16
Joined 2014-10-25
Last Visited 2016-03-14
 Author| Post time 2015-6-1 19:34:59 | Show all posts

Talents

so what is the deal here u looking into it or i have to start again?
Translate
Floor reply (0)

 nja-79mopar Last edit in 2015-6-1 19:34:59

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-2 00:28:30 | Show all posts

Talents


        Your issue has been reported to the devs.

        As soon as they have time they will check the logs and see what you are missing.


        Edit:
        Issue has been logged as well.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-2 00:28:30

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nja-79mopar
User
Posts:16
Joined 2014-10-25
Last Visited 2016-03-14
 Author| Post time 2015-6-12 19:40:56 | Show all posts

Talents

i have heard from the devs r they still looking into it just want a heads up on it
Translate
Floor reply (0)

 nja-79mopar Last edit in 2015-6-12 19:40:56

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nja-79mopar
User
Posts:16
Joined 2014-10-25
Last Visited 2016-03-14
 Author| Post time 2015-6-30 14:39:19 | Show all posts

Talents

ok its been 1 mouth now and i have not heard anything about my problem need some info pls
Translate
Floor reply (0)

 nja-79mopar Last edit in 2015-6-30 14:39:19

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-30 15:21:11 | Show all posts

Talents


        I will report this again.


       
Edit:

        Your issue has been reported again.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-30 15:21:11

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-9-28 13:42 GMT+8 , Processed in 0.066214 second(s), 54 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list