North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Suggestions
2245 Threads / 9732 Reply
Search   Favorites  

View: 1098| Reply: 10

Viper Lord's skill

[Copy link]

26

Threads

195

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
redviper
User
Posts:195
Joined 2014-8-3
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-3 16:38:36 | Show all posts |Read mode
Viper Lord's skill Reply:10| View:1098

IGN:RedViper
        Server: Imigame s2-s3

As many of Viper owners know, that beast is absolutely useless in Holy Throne,Absolution Tower. I find it unfair and that\'s why I am suggesting this:
        For only HT,Tower- Monsters that have immune to dizziness/sleep can only negate one dizzines per turn,so if Poseidon,Ares or other heroes use their SS-it will not work, but in case with Viper Lord,which have 2 dizziness- it will work for 1 turn. That way,maybe,Viper can be used not only in pvp. He have low dmg also xD

+ As he is the king of beasts,I suggest to add him new aura refresh thing. I\'d like to replace patk bonus with hp,for example^^ And I am ready to spend time,gold for it.


Translate

 redviper Last edit in 2015-6-3 16:38:36

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

14

Threads

42

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
somedude
User
Posts:42
Joined 2015-2-13
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-4 09:20:35 | Show all posts

Viper Lord's skill

        It already seems overkill for ViperLord.; He\'s great for pvp, if you\'re gonna make him super pve too then really the other beasts are useless.

        Might as well renamed it God\'sBeast hahahahah.

        I think you have to make a choice to use which pet for which event/task.;
Translate
Floor reply (0)

 somedude Last edit in 2015-6-4 09:20:35

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

26

Threads

195

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
redviper
User
Posts:195
Joined 2014-8-3
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-6-4 15:56:34 | Show all posts

Viper Lord's skill


Reply 1# somedude
We are in same topic,huh? Even if Viper Lord will stun all bosses(except WB,TD)- he still will not be that good as Dracomere or Wolf. Here I am talking about decreasing his stun from 2 to 1 turn. Which is almost super useless,comparing with 1+mil Draco/wolf damages. Don\'t forget that Draco is just a beast for Monopoly^^ I should even suggest adding same % from target\'s max hp thing for Sky Devour.

P.S.Remember Apollo/Gabriel? Aren\'t they good everywhere? xD
Translate
Floor reply (0)

 redviper Last edit in 2015-6-4 15:56:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

32

Threads

540

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mrwelns
User
Posts:540
Joined 2014-11-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-5 08:54:07 | Show all posts

Viper Lord's skill


        Unrealistic. Viper Lord = PvP beast. And I don\'t think that those who can afford Viper Lord really have to worry about how to get Dracomere for PvE if they want to.
       

        P.S. By that change btw Zophiel also should be able to stun unstunnable mobs for 1 turn as his SS usually stuns 2 turns.
Translate
Floor reply (0)

 mrwelns Last edit in 2015-6-5 08:54:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

26

Threads

195

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
redviper
User
Posts:195
Joined 2014-8-3
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-6-5 15:38:34 | Show all posts

Viper Lord's skill

Reply 3# mrwelns
Where you guys see that he is only pvp-beast?xD Noone changes his heroes everyday, so why we have to do this with beasts?^^ And Zophiel needs a lot of hit for this,but I want only Lord to work like this,I\'ll run Zophiel even if he will be without stuns,300k heal is already awesome.
Translate
Floor reply (0)

 redviper Last edit in 2015-6-5 15:38:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

32

Threads

540

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mrwelns
User
Posts:540
Joined 2014-11-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-5 21:31:02 | Show all posts

Viper Lord's skill

        Haha, well since his skills aren\'t too;good for PvE he is a PvP beast ;
        I guess one Beast can\'t have it all..tho since I only have Draco I\'m quite happy with both his PvE and PvP abilities ^^;
        After anniversary will be so many new Viper beasts that maybe it even would be worth it using Raphael in PvP for stun immunity;
Translate
Floor reply (0)

 mrwelns Last edit in 2015-6-5 21:31:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

111

Threads

5000

Posts

0

Credits

版主

Zzzz..

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
xdane
Moderator
Posts:5000
Joined 2014-9-9
Last Visited 2016-06-09
Post time 2015-6-6 20:05:18 | Show all posts

Viper Lord's skill

It\'s already too OP in PVP... so yeah, bad idea for me to make it more overpowered on PVE.
Translate
Floor reply (0)

 xdane Last edit in 2015-6-6 20:05:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

26

Threads

195

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
redviper
User
Posts:195
Joined 2014-8-3
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-6-24 17:45:07 | Show all posts

Viper Lord's skill

Reply 6# xdane
And how overpowered it is now,after adding Lampard with 2+k BR,higher dmg(based on pdef),heal,stun? It is almost free Viper lord. Hilarious,something dat costs 20k gold will be worse than Lampard?
Translate
Floor reply (0)

 redviper Last edit in 2015-6-24 17:45:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

25

Threads

344

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
wittyname
User
Posts:344
Joined 2015-1-10
Last Visited 2016-01-07
Post time 2015-6-24 20:24:42 | Show all posts

Viper Lord's skill

        another solution to this:

        Give us 2 team setups that we can swap between (without transforming). Then we can have a pvp and a pve setup ready to go.

        I use viper and am way too lazy to switch to draco or wolf for pve. I suffer for it - but meh.
Translate
Floor reply (0)

 wittyname Last edit in 2015-6-24 20:24:42

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

32

Threads

540

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mrwelns
User
Posts:540
Joined 2014-11-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-24 22:18:26 | Show all posts

Viper Lord's skill

Reply 8# wittyname
+ to this
Translate
Floor reply (0)

 mrwelns Last edit in 2015-6-24 22:18:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-4-1 20:04 GMT+8 , Processed in 0.088801 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list