North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
40288 Threads / 230019 Reply
Search   Favorites  

View: 1003| Reply: 11

why size of the screen is changed ?!

[Copy link]

85

Threads

956

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
señorita
User
Posts:956
Joined 2014-3-25
Last Visited 2019-10-12
Post time 2015-6-11 02:28:56 | Show all posts |Read mode
why size of the screen is changed ?! Reply:11| View:1003
        if I use it in 100% I can\'t see the right side of the game. if I change to 90% (as I used before) it is so small, I can\'t read chat and very annoying.;
        (and before you ask, same browser here and all is same like when I logged out last time);
        I don\'t wanna use my game in full screen and also I can\'t coz I am playing in work too.. -_- LOL
        HELP
Translate

 señorita Last edit in 2015-6-11 02:28:56

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

116

Threads

1857

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
neolitz1230
User
Posts:1857
Joined 2014-4-29
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-6-11 04:00:50 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!


        FB:
        - right click on red box and pick show only this frame.
       

        Mini-Client:
        - IF u using 2 monitor, the size of the client at full screen will be same as the first screen resolution.;
        - you can re-size this by dragging the bottom right corner of the client.

        hope that helps.
Translate
Floor reply (0)

 neolitz1230 Last edit in 2015-6-11 04:00:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

85

Threads

956

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
señorita
User
Posts:956
Joined 2014-3-25
Last Visited 2019-10-12
 Author| Post time 2015-6-11 04:23:53 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!

I don\'t have this option. (Chrome)
Translate
Floor reply (0)

 señorita Last edit in 2015-6-11 04:23:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

116

Threads

1857

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
neolitz1230
User
Posts:1857
Joined 2014-4-29
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-6-11 14:56:00 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!

        HMM, i can\'t seems to find the solution in chrome..
        go with firefox
Translate
Floor reply (0)

 neolitz1230 Last edit in 2015-6-11 14:56:00

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-6-11 22:20:01 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!

hey Neo i am trying the FB one and it is not giving me that option, I would love to get rid of the side bars, i right click and i do get a menu but that selection is not one of them.
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-6-11 22:20:01

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

116

Threads

1857

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
neolitz1230
User
Posts:1857
Joined 2014-4-29
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-6-12 00:49:52 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!

          ;;;; hey Neo i am trying the FB one and it is not giving me that option, I would love to get rid of the side bars, i right click and i do get a menu but that selection is not one of them. ;;; forrest.halliburton posted on 2015-06-11 09:20:01;;;;

        seems only works with firefox.
        in chrome u need to manually removed using inspect element*
Translate
Floor reply (0)

 neolitz1230 Last edit in 2015-6-12 00:49:52

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

85

Threads

956

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
señorita
User
Posts:956
Joined 2014-3-25
Last Visited 2019-10-12
 Author| Post time 2015-6-12 03:26:31 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!


thanks for trying help me out anyway. if anyone else has any advice that will be highly appreciated
Translate
Floor reply (0)

 señorita Last edit in 2015-6-12 03:26:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

156

Threads

1084

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
matt johansen_...
User
Posts:1084
Joined 2014-9-7
Last Visited 2016-07-02
Post time 2015-6-12 11:13:02 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!

        this happened to me this morning im using chrome as well all was fine everything fit then all of a sudden around 5am server time i got kicked as if some one logged me not a normal kick and my screen no longer fit so not sure whats up with that
Translate
Floor reply (0)

 matt johansen_... Last edit in 2015-6-12 11:13:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

116

Threads

1857

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
neolitz1230
User
Posts:1857
Joined 2014-4-29
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-6-12 14:36:13 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!


        okay i have the best solution lol.

        there are 2 step:
        - LOGIN FB (make sure)
        - open this https://gamesv2.gtarcade.com/open/facebook/server

        that\'s the actual thing that you connect every time, fb only like box to load it inside them
       

        NOTE: you do not login again, only login in your FB not in the https://gamesv2.gtarcade.com/open/facebook/server
Translate
Floor reply (0)

 neolitz1230 Last edit in 2015-6-12 14:36:13

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-6-12 19:31:33 | Show all posts

why size of the screen is changed ?!

        ok, will try i think i understand how, i am not clicking link in FB to LOA. but opening thru browser

Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-6-12 19:31:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-14 20:11 GMT+8 , Processed in 0.064347 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list