North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5048 Threads / 29384 Reply
Search   Favorites  

View: 286| Reply: 4

Talent Reset

[Copy link]

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2019-01-11
Post time 2015-6-13 17:45:20 | Show all posts |Read mode
Talent Reset Reply:4| View:286
        I spend 200 gold to reset my talent ,, It says that I am goin to recieve all the Tomes and wisdom i spend , what was my suprise i just resieved 21 million wizdom and lots of tomes, oh well I Use the tomes depend of the 21,000,000 wisdom and i have extra 2756 tomes ..;
        PLease fix this thing;

        SonOfGod
        Templar25- United 10
Translate

 templar25 Last edit in 2015-6-13 17:45:20

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-13 19:29:36 | Show all posts

Talent Reset

        Dear player.

        Are you missing wisdom or you got extra tomes?
        Also did you got any screenshots before of the talent reset and after?

        Anyways i will be able to report this issue once you have confirmed what you are missing.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-13 19:29:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

111

Threads

5000

Posts

0

Credits

版主

Zzzz..

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
xdane
Moderator
Posts:5000
Joined 2014-9-9
Last Visited 2016-06-09
Post time 2015-6-13 20:53:53 | Show all posts

Talent Reset

Did you by any chance receive too much tomes?
Translate
Floor reply (0)

 xdane Last edit in 2015-6-13 20:53:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

128

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sooty gillman
User
Posts:128
Joined 2015-1-5
Last Visited 2016-09-21
Post time 2015-6-14 04:57:48 | Show all posts

Talent Reset

or maybe before he had lower level skills which cost less wisdom and tomes than the higher levels he has now so therefore he used more wisdom.
Translate
Floor reply (0)

 sooty gillman Last edit in 2015-6-14 04:57:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-21 21:48 GMT+8 , Processed in 0.079773 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list