North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Support
4541 Threads / 26376 Reply
Search   Favorites  

View: 424| Reply: 5

Mount

[Copy link]

4

Threads

12

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tungtn1
User
Posts:12
Joined 2015-4-22
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-16 03:42:07 | Show all posts |Read mode
Mount Reply:5| View:424
        ;My mount was up superior. ask how to open a 3rd umbrella mount spells.
       

       
Translate

 tungtn1 Last edit in 2015-6-16 03:42:07

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-16 04:25:48 | Show all posts

Mount

        Dear player.

        You need Superior II in order to unlock the slot. From the training level you got it i believe you have it Superior I so in order to unlock it you need to upgrade it again.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-16 04:25:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

43

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abxlhusdxw10dq...
User
Posts:43
Joined 2015-4-13
Last Visited 2016-03-10
Post time 2015-6-27 04:52:06 | Show all posts

Mount

how do you get Superior II ? or more to the point when
Translate
Floor reply (0)

 abxlhusdxw10dq... Last edit in 2015-6-27 04:52:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-27 05:04:54 | Show all posts

Mount

Just upgrade the upgrade tab of the mount and it will be superior II
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-27 05:04:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

7

Threads

30

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
wolfdragon
User
Posts:30
Joined 2014-11-27
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-27 07:45:49 | Show all posts

Mount

Reply 3# flandre
mine is lvl 80 superior II and when I go into train, upgrade tab, I do bulk training and it is only ;taking 5 at a time and the pink stuff in the circle is barely going up whats the deal on that.
Translate
Floor reply (0)

 wolfdragon Last edit in 2015-6-27 07:45:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-20 10:19 GMT+8 , Processed in 0.065014 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list