North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
40315 Threads / 230211 Reply
Search   Favorites  

View: 488| Reply: 8

stamina sticking again

[Copy link]

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-6-16 23:56:26 | Show all posts |Read mode
stamina sticking again Reply:8| View:488

        Forrest
        montu-514
        GT-FB

        sorry guys its been a long night but found another one.

        have 2 SS, first one was done to help another ;post much earlier (Rkishere- problem recharging), second was just snapped just before our server reset at 2341
        what appeared happened was when the 50 bonus hit it stopped adding anymore after that. so from 1200 or 1830 until 2330 all those 5\'s never made it. I had noticed since bonding started that seemed a bit short each day, wrote off to new event;, so today I 1 clicked the loop and just did the bond for stamina which left me near 300, i did all dailies including bond quests by 0400 server time. So i haven\'t used any stamina since then. I probably wouldn\'t have noticed if it wasn\'t for helping the other post, but seen it hadn\'t changed after taking a break before reset,;so i took 2nd SS to capture. thank you as always, and add it to the pile for the devs to look at. ;
        let me know if need anything else.
        hold on just spotted something else, my dias? 64 that is odd? nice round #, lol. please check that as well,
       
       

Translate

 forrest.hallib... Last edit in 2015-6-16 23:56:26

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

99

Threads

1542

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tokkie
User
Posts:1542
Joined 2014-6-6
Last Visited 2016-08-23
Post time 2015-6-17 12:27:49 | Show all posts

stamina sticking again


I haven\'t had a problem with my stamina, I actually keep track of it every day, You\'re just probably seeing higher than usually stamina required for loop quests.

You get +5 stamina on the hour and 1/2 hour, and there\'s a bonus +50 at 1200 and 1800 server time. ; Unfortunately it will not increase once you\'re 300 or above. ; The +50 however can increase your stamina above 300. ;But you won\'t generate anymore until you\'re below 300.  

I also make sure to stay under +50 at the bonus times since I\'m afraid of not counting.  but haven\'t had a problem yet
Translate
Floor reply (0)

 tokkie Last edit in 2015-6-17 12:27:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

116

Threads

3176

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
freyafm
Team Lead
Posts:3176
Joined 2015-6-3
Last Visited 2019-10-23
Post time 2015-6-17 12:29:20 | Show all posts

stamina sticking again

        Hello Forrest!
        I have to admit, I love your sense of humor !!
        Ok, now back to the subject....as far as I know and noticed on my accounts, the +5 stamina does NOT add up anymore once you reached at least 300. Stamina can raise above 300 from the  +50(lets say if you have 290 and receive +50) but won\'t gain any more than that. 350 Stamina it\'s the max I\'ve ever got and for example at refresh I have 300+ and by the 12:00-13:00 I\'m back to 300+ (after doing all loops right after refresh). So I don\'t think there is any problem.
Translate
Floor reply (0)

 freyafm Last edit in 2015-6-17 12:29:20

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
 Author| Post time 2015-6-17 13:56:24 | Show all posts

stamina sticking again


        I remember a while back it going up and past 400, but they have done updates since, maybe they capped it, was thinking that after post. I would save before tycoon so would get huge # there, also just for giggles i did a purchase and you can buy to go over 300, just fyi on that. also sometimes i think it jumps after you use some to get below 300 then the next +5 on the half/hour it makes up for some that was not shown, just something to keep eye out for, maybe the devs nerfed it, because of tycoon and now its better to just use and not save. thanks for replies.
        also Frey if you liked that, then read my post guide for dummies in the GD section, its about 2-4 pgs deep now. Tokkie got a whoot out of it.
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-6-17 13:56:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
 Author| Post time 2015-6-17 14:39:56 | Show all posts

stamina sticking again

one other thing that may play into this is the loop quest, if you 1 click to complete does that stamina also build on top of anything you have, even past max. or has that been changed as well?
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-6-17 14:39:56

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

680

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ƒrostbite
User
Posts:680
Joined 2015-5-16
Last Visited 2017-04-23
Post time 2015-6-17 16:42:39 | Show all posts

stamina sticking again

Hello Forrest! When you use Diamonds to 1-Click the Loop Quests, you will get the Bonus Stamina Added to your Stamina, even if you are Maxed at your 300 Stamina.
Translate
Floor reply (0)

 ƒrostbite Last edit in 2015-6-17 16:42:39

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
 Author| Post time 2015-6-17 17:32:35 | Show all posts

stamina sticking again

        LOL, I know that\'s what i was saying above, also apparently goes ;over max for the 50+ and also for the stamina chests from loop quest and feasts. Wanted also just to verify that the the plus 50 only works once? so if it bumps to 350 at 1200 it wont bump to 400 at 1800;and that without using chests etc it will normally max at 300 and then will not add the 5\'s until below.;
        it has probably been that way from start, just when first started playing did a lot of feast, 1click, and such and dont remember it stop giving the 5s anyway. was just wondering if anyone else remembered it being different (no cap or higher cap). I get that is how it is now and needs to be so someone cant be gone for a week and come back and pow 1000 STA. that\'s about it for this horse, anybody need some glue?
        ;
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-6-17 17:32:35

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

99

Threads

1542

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tokkie
User
Posts:1542
Joined 2014-6-6
Last Visited 2016-08-23
Post time 2015-6-17 23:46:26 | Show all posts

stamina sticking again


        Ya you can use other stuff to go above the cap, but the regular reoccurring stamina will not add any to towards you so it\'s a Soft Cap of 300. ;I remember at the start I had like 400+ stamina because how fast I was collecting those free start pack stuff

        The bonus +50 can get you above the 300 cap also though, it\'s kinda weird how it works and never felt like figuring it out so i just play it safe. ; Like i\'m not sure if it will reduce it to 300 later on or not. ; And how it add it also... like if you were at 295 I\'m not sure if you would get +55 or +5...at 290 you should be able to get both though.

        Ya the 1-Click loop, completes the loops quests and part of completing the loop quests it rewards you with 90 total stamina for completing them all.   It\'s been a while since I did to remember how it\'s broken down doing loops like ever you get like 10 stamina ever 5 something like that.  It also doesn\'t account for attempts on those levels also.
Translate
Floor reply (0)

 tokkie Last edit in 2015-6-17 23:46:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-23 11:13 GMT+8 , Processed in 0.063661 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list