North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Support
4540 Threads / 26376 Reply
Search   Favorites  

View: 611| Reply: 6

Glitch in Expedition

[Copy link]

24

Threads

75

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tony paxton
User
Posts:75
Joined 2014-7-5
Last Visited 2016-05-22
Post time 2015-6-18 14:39:37 | Show all posts |Read mode
Glitch in Expedition Reply:6| View:611
        This is the 5th time or so this has happened to me in Expedition. ;I get to the 8th level, and my lower level heroes get sacrificed. ;I put my final, top 3 heroes on, add the boosts/rage, and get killed, only to have one (dead) hero displayed, every time in the rear position, as if I did not even put heroes on the front 2 spots. ;I mean fine, I still have my two strongest heroes to try again, but I wasted the boosts/rage and am now short a hero, so I fail the next level also. ;
        IGN: Sunfighter
        Server: United 15
Translate

 tony paxton Last edit in 2015-6-18 14:39:37

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-18 15:49:16 | Show all posts

Glitch in Expedition

Some times if the fight is tank vs tank there is only dodge\'s. If the battle turns exceed some turns. Then the battle is over and you get a defeat message with whoever is alive and dead. You may heal up and continue.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-18 15:49:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

24

Threads

75

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tony paxton
User
Posts:75
Joined 2014-7-5
Last Visited 2016-05-22
 Author| Post time 2015-6-19 13:50:16 | Show all posts

Glitch in Expedition

Reply 1# flandre
        Apparently you don\'t understand what I am saying. ;I load 3 heroes to fight the round...it says I lose and when I go to the round it looks as if I only had one hero loaded, the spot in the back. ;Am I not understanding your response? ;
        If it is just a visual glitch, then say that. ;To me, it looks like the game did not load two heroes even when I did load them. ;I normally win this round once I load my stronger heroes, and the only time I lose is when it shows only one hero in the rear position that is dead with the front two slots empty...when there is no doubt that I did in fact put heroes in the front two slots. ;Of course I would lose if the game thinks I only have one hero in the rear slot. ;Also, the two heroes that should have been in the fight are still in my inventory at full health. ;Now is my complaint clear?



Translate
Floor reply (0)

 tony paxton Last edit in 2015-6-19 13:50:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-6-19 15:35:13 | Show all posts

Glitch in Expedition

If you didnt load the heroes that means you had a data loss. After the sacrifice of your heroes to get rage points i suggest you either wait couple seconds before attempting next try or put the heroes rdy for the fight then go back go in and continue the battle.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-6-19 15:35:13

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

24

Threads

75

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tony paxton
User
Posts:75
Joined 2014-7-5
Last Visited 2016-05-22
 Author| Post time 2015-7-1 04:06:30 | Show all posts

Glitch in Expedition

Reply 3# flandre
        Are you saying that since you consider this data loss, I am just out the rewards I should have received had I not lost the boosts/rage due the game not placing all 3 heroes on like I intended then?

Translate
Floor reply (0)

 tony paxton Last edit in 2015-7-1 04:06:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-7-1 07:57:32 | Show all posts

Glitch in Expedition

        Your issue is reported to the devs.

        How it will be handle by them its up to them to decide. I am afraid i cant do more than that.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-7-1 07:57:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-24 03:25 GMT+8 , Processed in 0.058328 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list