North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Support
4540 Threads / 26376 Reply
Search   Favorites  

View: 481| Reply: 11

PLZ HELP

[Copy link]

26

Threads

87

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
almightyone
User
Posts:87
Joined 2014-10-15
Last Visited 2017-03-07
Post time 2015-6-19 19:29:14 | Show all posts |Read mode
PLZ HELP Reply:11| View:481
        ive been playing this game awhile now and im having some serious issues. All of a sudden I keep getting this message.
        it disconnects me from chat I can still do certain things in game but cant do things such as GD. I have not given out my account info so its not someone logging into my account that ive given permission to. please help ive invested a lot of money into this account and don\'t wanna loose anything. Ive tried changing my password to my account on site but the change password box on site is grey and you cant click it.
Translate

 almightyone Last edit in 2015-6-19 19:29:14

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

57

Threads

284

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
shrek72
User
Posts:284
Joined 2014-12-26
Last Visited 2016-03-12
Post time 2015-6-19 19:37:47 | Show all posts

PLZ HELP

        mine to;
        shrek72
        s172
Translate
Floor reply (0)

 shrek72 Last edit in 2015-6-19 19:37:47

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

26

Threads

87

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
almightyone
User
Posts:87
Joined 2014-10-15
Last Visited 2017-03-07
 Author| Post time 2015-6-19 19:37:53 | Show all posts

PLZ HELP

as soon as I log in it shows in chat box conecction to chat server has been dropped then about 10 seconds later I get the box above. Server 181 IGN; Time2Die
Translate
Floor reply (0)

 almightyone Last edit in 2015-6-19 19:37:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

26

Threads

87

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
almightyone
User
Posts:87
Joined 2014-10-15
Last Visited 2017-03-07
 Author| Post time 2015-6-19 19:39:40 | Show all posts

PLZ HELP

Reply 1# shrek72

I wonder if merge
Translate
Floor reply (0)

 almightyone Last edit in 2015-6-19 19:39:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

26

Threads

87

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
almightyone
User
Posts:87
Joined 2014-10-15
Last Visited 2017-03-07
 Author| Post time 2015-6-19 19:40:26 | Show all posts

PLZ HELP

but regardless of why if it is a server problem needs to be fixed fast. I lost 1st today in monopoly because of this issue.
Translate
Floor reply (0)

 almightyone Last edit in 2015-6-19 19:40:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

40

Threads

179

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
wscr24
User
Posts:179
Joined 2014-9-11
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-19 20:01:02 | Show all posts

PLZ HELP

        Same here in United 17
        salarossi S75
Translate
Floor reply (0)

 wscr24 Last edit in 2015-6-19 20:01:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abyg-ldw1ya3uv...
User
Posts:1
Joined 2015-4-14
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-19 20:10:10 | Show all posts

PLZ HELP

same in 299
Translate
Floor reply (0)

 abyg-ldw1ya3uv... Last edit in 2015-6-19 20:10:10

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

5

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
joselito chua
User
Posts:5
Joined 2014-9-6
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-6-19 20:15:09 | Show all posts

PLZ HELP

we all are having same problem. S39 Uranus
Translate
Floor reply (0)

 joselito chua Last edit in 2015-6-19 20:15:09

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

56

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
evilmike1979
User
Posts:56
Joined 2014-12-19
Last Visited 2017-04-17
Post time 2015-6-19 20:17:29 | Show all posts

PLZ HELP

Yeah, same here on s169. It\'s getting real annoying refreshing after every loops quest so you can get the rewards...fix this asap.
Translate
Floor reply (0)

 evilmike1979 Last edit in 2015-6-19 20:17:29

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

68

Threads

1108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
skylight
User
Posts:1108
Joined 2015-5-14
Last Visited 2016-10-30
Post time 2015-6-19 21:02:16 | Show all posts

PLZ HELP


        The same for me and I can\'t even play now. That gives a unfoundable site when I click on Hana S286 to play.

        Must be general issue...
Translate
Floor reply (0)

 skylight Last edit in 2015-6-19 21:02:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-23 11:57 GMT+8 , Processed in 0.074458 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list