North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5048 Threads / 29384 Reply
Search   Favorites  

View: 372| Reply: 5

vestments

[Copy link]

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tynee
User
Posts:8
Joined 2015-3-4
Last Visited 2016-05-26
Post time 2015-7-2 01:54:23 | Show all posts |Read mode
vestments Reply:5| View:372
        can\'t activate set of vestments when its full :/
       
Translate

 tynee Last edit in 2015-7-2 01:54:23

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-7-2 07:06:18 | Show all posts

vestments


        Dear player.


        If i may ask.
        What sort of error you are getting? And also does the remaining parts exist or you made them shards?
        Also as a normal procedure, on your reply add IGN  In game name and Server so i can make fill out the report so the devs can check it out.


        Edit:
        Also make sure to have used the Use option on the vestments.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-7-2 07:06:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tynee
User
Posts:8
Joined 2015-3-4
Last Visited 2016-05-26
 Author| Post time 2015-7-2 10:14:26 | Show all posts

vestments

Reply 1# flandre
Ty flandre maybe a bug it\'s work well now
Translate
Floor reply (0)

 tynee Last edit in 2015-7-2 10:14:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

57

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
briarrosie
User
Posts:57
Joined 2015-3-28
Last Visited 2017-08-30
Post time 2015-7-2 12:23:04 | Show all posts

vestments

        I activated full sets during the Lucky Strike event, but now that the event is over, I picked up World Cup and Wings of Divinity. ;Both items show the Active button available, but nothing happens when I click on it. ;I did make sure I used the vestments in my Bag before going to Character Vestments. ;
        Since the Active button worked prior to the upgrade for vestments, I think there\'s definitely a bug related to the update.
Translate
Floor reply (0)

 briarrosie Last edit in 2015-7-2 12:23:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

78

Threads

242

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
laguna
User
Posts:242
Joined 2015-4-16
Last Visited 2017-06-12
Post time 2015-7-2 12:32:39 | Show all posts

vestments

yep same here, active button not working, and it seems it didnt add to the total stat bonus as well, ive added the math on all my current active gear and it doesnt add up to the value shown.
Translate
Floor reply (0)

 laguna Last edit in 2015-7-2 12:32:39

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-20 10:12 GMT+8 , Processed in 0.059770 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list