North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
40303 Threads / 230113 Reply
Search   Favorites  

View: 280| Reply: 2

Team Tournaments (TT) party setup issue

[Copy link]

103

Threads

485

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angelofharlem
User
Posts:485
Joined 2014-10-20
Last Visited 2017-03-31
Post time 2015-7-9 23:04:13 | Show all posts |Read mode
Team Tournaments (TT) party setup issue Reply:2| View:280
        I was steaming mad angry yesterday. So incredibly angry. As was my guild leader and other members of our Amun-ra team.
        We have been waiting months and months for gta to fix tournament events for UA1. We have missed out on all of them since our server merger back sometime in April or May 2015. We also completely lost cs battles too.
        This week the TT icon appeared for the first time in months and we entered a team. We should have won our first 2 battles easily but we got soundly beaten by weaker teams.
        When we investigated the battles we found that all our teams had the pve setup we use for the world boss event. Even though we all changed our party setup back to pvp party setup directly after the world boss event.
        This made it very easy for teams to beat us in the team tournament event. It wasn\'t until the third battle that our team setups reverted back to the pvp setup we should have started the event with. After that we started winning our battles. Because you copied the teams over during world boss event you caused a lot of anger and finger pointing between players in our guild.;Because you didn\'t update those party setups after world boss we lost some battles we should have won and very nearly failed to qualify.
        Our alliances checked on their servers and all was working correctly. It appears that only UA1 (yet again!) that was bugged.
        WE HAVE HAD ENOUGH OF THIS CRAP!
        Important special events have been broken for months. No compensation was offered. No response to our tickets asking for help. Then yet more bitter dissapointment that the event is still bugged for our server.
        If you care at all about LOA players then you really need to properly fix the tournament events for UA1 ASAP.
Translate

 angelofharlem Last edit in 2015-7-9 23:04:13

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

103

Threads

485

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angelofharlem
User
Posts:485
Joined 2014-10-20
Last Visited 2017-03-31
 Author| Post time 2015-8-5 21:36:57 | Show all posts

Team Tournaments (TT) party setup issue

        Well what a surprise! It\'s been nearly a month and no response whatsover from a forum moderator.
        If anyone types compensation into a posting you might as well kiss your ass goodbye. You will get no help whatsoever.
        My guild lost out on nearly 4 months of royal marks from tournament events due to a screwed server merger. The first tournament event in months was still bugged. No help offered. No compensation offered.
        What an awful situation! A bug filled game that gets worse after every update and a non-existent support service.
Translate
Floor reply (0)

 angelofharlem Last edit in 2015-8-5 21:36:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-18 05:11 GMT+8 , Processed in 0.052595 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list