North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
40310 Threads / 230156 Reply
Search   Favorites  

View: 905| Reply: 30

Running default Server Name

[Copy link]

13

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rarmy
User
Posts:68
Joined 2014-10-21
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-7-10 06:43:09 | Show all posts |Read mode
Running default Server Name Reply:30| View:905
        IGN = Hero;;; Server Nuadhu(S568)
        So, if you don\'t name yourself, am stuck with default server name forever, right??
        am thinking this is why when I log in to gtarcade, the server does not list..

       

        you will notice that Nuadhu is not listed, yet when I manually select server, there; Hero is.


        is there a way to get renamed?? saw referance to a name change card in another post..


Translate

 rarmy Last edit in 2015-7-10 06:43:09

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

36

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kuronuma
User
Posts:36
Joined 2015-6-15
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-7-10 06:47:40 | Show all posts

Running default Server Name

You can buy name change cards for your character with diamonds if that is what you are talking about.
Translate
Floor reply (0)

 kuronuma Last edit in 2015-7-10 06:47:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rarmy
User
Posts:68
Joined 2014-10-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-7-10 07:31:41 | Show all posts

Running default Server Name

          ;;;; You can buy name change cards for your character with diamonds if that is what you are talking about. ;;; kuronuma posted on 2015-07-09 17:47:40;;;;
        where?? have seen sex change, but no name change..

Translate
Floor reply (0)

 rarmy Last edit in 2015-7-10 07:31:41

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-7-10 09:07:01 | Show all posts

Running default Server Name


        they only offer name change for when merge server and 2 players have same name.;
        rarmy are you need to select us east server group, then scroll down? PS it is a FB server.
        ;i found your server.
       
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-7-10 09:07:01

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rarmy
User
Posts:68
Joined 2014-10-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-7-10 09:33:04 | Show all posts

Running default Server Name

        yep, that\'s my server, and I have never used Facebook to get to LoA, use fb quick logon for main..this was an alt I made, but thought when it came to naming the char, I wanted time to think, so exited..next time I logged in, found name was hero, and does not list on my logged in page..
        not everybody on server uses fb..so do not think is a Facebook Server..

        You say it\'s a Facebook Server, and what determines that??


Translate
Floor reply (0)

 rarmy Last edit in 2015-7-10 09:33:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-7-10 19:54:35 | Show all posts

Running default Server Name


        I used the server group from my FB account to find it. At the top of page i click on tab servers and it pulls that page up with list of their servers.;
        just for giggles I used my GT account and was able to find it as well. so it is good for both platforms, so if you just used quick login then it could be a GT account. just need to scroll down and try to enter that server.
        can do so by clicking the upper portion of the side bar (forums, support, etc) on the LOA link, it will take you to theme page, then can click play now, select more+ for servers list.
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-7-10 19:54:35

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rarmy
User
Posts:68
Joined 2014-10-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-7-11 05:55:03 | Show all posts

Running default Server Name


        ok, this I figured out, the log-in name is the key-field, and having been around fer a little bit, have seen what is temp names running around, as the player may not be sure he want to stick around. I built a quick char, failed to name, and thus will not show up in my char list when logging in. the fact that renaming a char is possible, proven by name change cards during server merges, you might think about having an option, based on a certain lvl, of giving a free name change should the player decide to stick around.

        All I am asking is to give my char a real name, thus allowing it to be listed on my login page, instead of a server default place setter name.

        is that so hard?? am I doomed to have to manually select the server and play a default Hero??
        have actually recharged on this char, so come on, simple thing??
Translate
Floor reply (0)

 rarmy Last edit in 2015-7-11 05:55:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-7-11 10:39:55 | Show all posts

Running default Server Name

you had the option at level 5?, they may offer for sale later, just seen the hero rename in HoC. good luck
Translate
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-7-11 10:39:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rarmy
User
Posts:68
Joined 2014-10-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-7-13 09:13:32 | Show all posts

Running default Server Name

lvl 5 is wher you name your char, wanted to; think, so exited and came back later to actually name her, but too late, now stuck with hero..
Translate
Floor reply (0)

 rarmy Last edit in 2015-7-13 09:13:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rarmy
User
Posts:68
Joined 2014-10-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-7-13 09:14:19 | Show all posts

Running default Server Name

          ;;;; You can buy name change cards for your character with diamonds if that is what you are talking about. ;;; kuronuma posted on 2015-07-09 17:47:40;;;;
        Still waiting to here where these cards are??

Translate
Floor reply (0)

 rarmy Last edit in 2015-7-13 09:14:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-10-21 04:33 GMT+8 , Processed in 0.082912 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list