North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5048 Threads / 29384 Reply
Search   Favorites  

View: 338| Reply: 5

Mount XP pot use bugged?

[Copy link]

20

Threads

138

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
michael anthon...
User
Posts:138
Joined 2014-12-26
Last Visited 2016-04-07
Post time 2015-8-12 02:02:08 | Show all posts |Read mode
Mount XP pot use bugged? Reply:5| View:338

        Well I used mount xp pots to upgrade my mount some more in mount upgrade screen;then when I went to mount sou,l I noticed that it gained some xp too. When I clicked upgrade on mount soul, the level increased but when I went back to mount upgrade I noticed I lost some XP. I guess the 2 were connected. Its kinda confusing coz I was planning to increase mount upgrade level and not my mount soul. Maybe the devs should look into this and fix it.

        SlayerDUngas
        S176
Translate

 michael anthon... Last edit in 2015-8-12 02:02:08

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

32

Threads

63

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
scarletttt
User
Posts:63
Joined 2014-6-4
Last Visited 2017-05-03
Post time 2015-8-12 02:11:08 | Show all posts

Mount XP pot use bugged?

It was not bug.It the same when you upgrading goddess perfuse
Translate
Floor reply (0)

 scarletttt Last edit in 2015-8-12 02:11:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

68

Threads

1108

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
skylight
User
Posts:1108
Joined 2015-5-14
Last Visited 2016-10-30
Post time 2015-8-12 04:51:00 | Show all posts

Mount XP pot use bugged?

        xp pots are now the source of 3 different upgrades :

        - common upgrade - click upgrade when xp bar is full in main mount screen.
        - mount soul upgrade - go in mount soul tab and click on upgrade
        - mount evolve - go in mount collection menu and click on the arrow besides your beast.

        It is confusing because the buttons mention the same name upgrade.
        Basically, here, u have upgraded the mount soul, so this is not a bug.

        Hope that helps :-)
Translate
Floor reply (0)

 skylight Last edit in 2015-8-12 04:51:00

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

20

Threads

138

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
michael anthon...
User
Posts:138
Joined 2014-12-26
Last Visited 2016-04-07
 Author| Post time 2015-8-12 10:12:46 | Show all posts

Mount XP pot use bugged?

Reply 2# skylight

        thanks a lot, well I know not to click upgrade now unless its what I really wanted.
Translate
Floor reply (0)

 michael anthon... Last edit in 2015-8-12 10:12:46

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

15

Threads

66

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
brooksmichael9...
User
Posts:66
Joined 2014-12-6
Last Visited 2015-12-07
Post time 2015-8-13 10:40:31 | Show all posts

Mount XP pot use bugged?

        is there still a problem with mount exp upgrade if so I m still missing 800 exp potion

Translate
Floor reply (0)

 brooksmichael9... Last edit in 2015-8-13 10:40:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-11-23 04:56 GMT+8 , Processed in 0.052631 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list