North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website Knights Fable Bugs
5048 Threads / 29377 Reply
Search   Favorites  

View: 445| Reply: 10

why cant i change vestments anymore?

[Copy link]

38

Threads

314

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
johnmacdonald70
User
Posts:314
Joined 2014-10-14
Last Visited 2016-12-31
Post time 2015-8-22 01:20:35 | Show all posts |Read mode
why cant i change vestments anymore? Reply:10| View:445
tried on xmas costume ;now stuck on this costume and wont let me change others on server united 24 got same prob can someone have a look unhinged s24

 johnmacdonald70 Last edit in 2015-8-22 01:20:35

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-02-27
Post time 2015-8-22 03:58:06 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?



        Dear player.


        Is it possible to give us a bit more information about your situation?
        Such as can you equip other armors but you look same as before?
        If thats the case then i will suggest you to open character > vestments > collection find the one you want and click the cross.
I will post a screenshot at where to find it.

       
       


If you are unable to equip any other armor please take screenshot from it and post it here .

Another fix that may work is to try to delete cache and refresh/reset the web browser.

If nothing of those happens report back and i will be able to report your issue to the devs on monday.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-8-22 03:58:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

57

Threads

284

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
shrek72
User
Posts:284
Joined 2014-12-26
Last Visited 2016-03-12
Post time 2015-8-23 11:09:40 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

Flandre i have the same problem since the merge...before the merge even though vestments were used to gain crystals for upgrade you could still change what you were wearing even though you no longer possessed these items. ;Since the merge we can no longer change what we are wearing it says we do not have these items.
Floor reply (0)

 shrek72 Last edit in 2015-8-23 11:09:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-02-27
Post time 2015-8-23 20:18:50 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

Ok please reply here with your IGN and server and i will report this on monday.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-8-23 20:18:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

90

Threads

743

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
buffy
User
Posts:743
Joined 2015-2-4
Last Visited 2016-03-11
Post time 2015-8-24 02:28:32 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

          ;;;; Flandre i have the same problem since the merge...before the merge even though vestments were used to gain crystals for upgrade you could still change what you were wearing even though you no longer possessed these items. ;Since the merge we can no longer change what we are wearing it says we do not have these items. ;;; shrek72 posted on 2015-08-22 22:09:40;;;;

        Sorry to butt in, but what do you mean by *vestments were used to gain crystals for upgrade* ? I can only equip/show/deposit my vestments, they cannot be sold or discarded ?
Floor reply (0)

 buffy Last edit in 2015-8-24 02:28:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-02-27
Post time 2015-8-24 14:02:05 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

Reply 4# buffy
You can disolve vestments for crystals.


Below is a pic where you can find that button to disolve them.



Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-8-24 14:02:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

57

Threads

284

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
shrek72
User
Posts:284
Joined 2014-12-26
Last Visited 2016-03-12
Post time 2015-8-25 11:41:32 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

        Sorry Flandre i just happened to read your reply
        Shrek72
        u29
Floor reply (0)

 shrek72 Last edit in 2015-8-25 11:41:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-02-27
Post time 2015-8-25 13:10:52 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?


        I have already reported your issue Shrek72.



        Edit:

According to the tech team.

        They have logged into your account unequiped and equiped the vestment succesfully.

So i guess its working fine now.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-8-25 13:10:52

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

57

Threads

284

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
shrek72
User
Posts:284
Joined 2014-12-26
Last Visited 2016-03-12
Post time 2015-8-28 11:42:45 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

Flandre i just read your message and you can click on the overall vestment box and see what it looks like but if you hit the + sign to equip it i still get the message that i dont currently own that vestment...
Floor reply (0)

 shrek72 Last edit in 2015-8-28 11:42:45

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

16

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
thanh nam
User
Posts:47
Joined 2015-1-12
Last Visited 2016-08-11
Post time 2015-8-29 02:42:52 | Show all posts

why cant i change vestments anymore?

        i have the same problem, i couldn\'t change the vestments shape after merged, when i clicked on (+) button as your picture it said you do not have the current vestment and it disappeared so fast that I cant take a screenshot;

        Crazy11____ser: u30
Floor reply (0)

 thanh nam Last edit in 2015-8-29 02:42:52

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-5-21 19:01 GMT+8 , Processed in 0.057333 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list