North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
15445 Threads / 67473 Reply
Search   Favorites  

View: 221| Reply: 4

hot event and tycoon not loading on S981

[Copy link]

33

Threads

70

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
louissteinmetz
User
Posts:70
Joined 2014-1-4
Last Visited 2016-09-24
Post time 2015-8-22 14:03:41 | Show all posts |Read mode
hot event and tycoon not loading on S981 Reply:4| View:221
S981 hot events and tycoon showing up blank

 louissteinmetz Last edit in 2015-8-22 14:03:41

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kksharmathegre...
User
Posts:6
Joined 2015-7-10
Last Visited 2016-08-14
Post time 2015-8-22 14:09:14 | Show all posts

hot event and tycoon not loading on S981

S1022 has same problem
Floor reply (0)

 kksharmathegre... Last edit in 2015-8-22 14:09:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abzrsnd6rlbuml...
User
Posts:2
Joined 2015-2-16
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-8-22 14:58:38 | Show all posts

hot event and tycoon not loading on S981

Same problem Achan and Sential City(R2)
Floor reply (0)

 abzrsnd6rlbuml... Last edit in 2015-8-22 14:58:38

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

22

Threads

1185

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angel soul
User
Posts:1185
Joined 2014-11-8
Last Visited 2018-04-10
Post time 2015-8-22 15:42:37 | Show all posts

hot event and tycoon not loading on S981

click on hot events settings then event starting today;after it marked remove the mark and u will see all the events
about the tycoon wait on it some mins like 5 mins then it will show up;
who knows when they will fix it;it worked for many players hopping it will work for u;
Floor reply (0)

 angel soul Last edit in 2015-8-22 15:42:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-11-18 16:38 GMT+8 , Processed in 0.051067 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list