North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

View: 285| Reply: 3

Bug in Mount Soul?

[Copy link]

8

Threads

32

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rponto2004611
User
Posts:32
Joined 2014-8-11
Last Visited 2017-01-01
Post time 2015-8-24 19:47:58 | Show all posts |Read mode
Bug in Mount Soul? Reply:3| View:285
        I have just reached level 60 in Mount Soul;and have 790 in Stallion. Why can I not start upgrading my mount with the sharpening stones?

        Thanks for the great game,
        Invincible S90

 rponto2004611 Last edit in 2015-8-24 19:47:58

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

23

Threads

131

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
darkx069
User
Posts:131
Joined 2014-11-10
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-8-24 20:16:19 | Show all posts

Bug in Mount Soul?

equip your mount so that u can upgrade your equipment on your mount
Floor reply (0)

 darkx069 Last edit in 2015-8-24 20:16:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

32

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rponto2004611
User
Posts:32
Joined 2014-8-11
Last Visited 2017-01-01
 Author| Post time 2015-8-25 02:10:12 | Show all posts

Bug in Mount Soul?

        Reply 1# darkx069
how?

Floor reply (0)

 rponto2004611 Last edit in 2015-8-25 02:10:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2017-11-22 09:50 GMT+8 , Processed in 0.063489 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list