North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
38292 Threads / 216681 Reply
Search   Favorites  

View: 673| Reply: 20

ALL Stamina lost on refresh

[Copy link]

29

Threads

81

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
k-sweets
User
Posts:81
Joined 2015-4-29
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-8-26 12:24:41 | Show all posts |Read mode
ALL Stamina lost on refresh Reply:20| View:673
        I had over 200 stamina and did a recharge and refreshed to collect it and all of a sudden my stamina was down to 46.; I did not use any at all, as I have not done anything besides refresh and collect Tycoon rewards, can I please get that stamina as I use that to do the elemental tasks and loops.

        IGN: Sweets
        Server: Esrom(935)

 k-sweets Last edit in 2015-8-26 12:24:41

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

7

Threads

1197

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ƦespecϮed Ϝlea...
User
Posts:1197
Joined 2015-8-16
Last Visited 2016-04-18
Post time 2015-8-26 13:04:02 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

I will make a report of this for you! Sounds to me like a visual glitch but EVEN if it was, the information in the game given to the player should be accurate! I\'ll try to get you the STA back that you deserve and will update you on this as soon as I can. Thanks.
Floor reply (0)

 ƦespecϮed Ϝlea... Last edit in 2015-8-26 13:04:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

29

Threads

81

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
k-sweets
User
Posts:81
Joined 2015-4-29
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-8-26 13:23:50 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

        It wasn\'t just visual, I blitzed the loop quests to get some stamina and once that was used;it wouldn\'t allow me;to do anything else so it wasn\'t there at all.
        Thanks for the reply, now to see if anything comes of it ;
Floor reply (0)

 k-sweets Last edit in 2015-8-26 13:23:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

29

Threads

81

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
k-sweets
User
Posts:81
Joined 2015-4-29
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-8-26 21:31:07 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

        So what\'s the deal on this;issue?;
        I saved the STA in order to do my tasks and loops and what now I;am just;screwed over?; This is not an issue that can be resolved simply because;you decide to;replace it;days later.; The lose;has cost me now not next week.; To just simply replace the lost STA days later and not when I needed it - is a slap in the face to players.; If you are not going to replace the STA now when I it matters (because after a point I will have saved the STA again to complete those tasks) then the way I see it is STA cost 100 diamonds for 20 ST so with that figure then by rights give me the value of the STA in something I can use or replace the STA now when;I need it and not days later.
Floor reply (0)

 k-sweets Last edit in 2015-8-26 21:31:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

1536

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
ςilverᚺorn
Sr. Player Moderator
Posts:1536
Joined 2015-8-19
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-8-26 21:33:49 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

        Dear player, there is no update on your issue. Please be patient.
        Have a good day.
Floor reply (0)

 ςilverᚺorn Last edit in 2015-8-26 21:33:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

27

Threads

539

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
matthew boling...
User
Posts:539
Joined 2014-3-25
Last Visited 2018-11-19
Post time 2015-8-26 21:48:57 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

He shouldn\'t have to be patient.This has happened to me 3 times in the game. I\'d be mad too and want an answer.
Floor reply (0)

 matthew boling... Last edit in 2015-8-26 21:48:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

29

Threads

81

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
k-sweets
User
Posts:81
Joined 2015-4-29
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-8-26 21:56:14 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

        So basically you are saying posting issues here is no different then submitting a ticket.;; Get the same response and same result; OH well player you got screwed

Floor reply (0)

 k-sweets Last edit in 2015-8-26 21:56:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

1536

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
ςilverᚺorn
Sr. Player Moderator
Posts:1536
Joined 2015-8-19
Last Visited 2018-06-12
Post time 2015-8-26 21:56:37 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

               He shouldn\'t have to be patient.This has happened to me 3 times in the game. I\'d be mad too and want an answer.     matthew bolinger posted on 2015-08-26 08:48:57     

        Sorry, but our job is to report to dev, so until dev check it, i cant do anything.
Floor reply (0)

 ςilverᚺorn Last edit in 2015-8-26 21:56:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

29

Threads

81

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
k-sweets
User
Posts:81
Joined 2015-4-29
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-8-27 00:56:23 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

        Can someone please do something about this, I have been waiting and waiting and it shouldn\'t take this long just to get an answer as to whats going to be done.; Basically I PAID for this STA (regardless if was with diamonds or my time of several hours of not using it - was still paid for in a sense) Now can someone give me what I had.; I am so glad I have VIP and am a;member of GTArcade so I can get this exception wonderful helpful customer service
        IGN: Sweets
        Server Esrom(935)
Floor reply (0)

 k-sweets Last edit in 2015-8-27 00:56:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

27

Threads

539

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
matthew boling...
User
Posts:539
Joined 2014-3-25
Last Visited 2018-11-19
Post time 2015-8-27 08:10:40 | Show all posts

ALL Stamina lost on refresh

it especially is bad when tycoon is going on when every point could mean getting a better prize
Floor reply (0)

 matthew boling... Last edit in 2015-8-27 08:10:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-11-19 17:59 GMT+8 , Processed in 0.083974 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list