North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 238| Reply: 4

Game not working

[Copy link]

2

Threads

4

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
11594482627408...
User
Posts:4
Joined 2015-7-19
Last Visited 2015-12-18
Post time 2015-8-28 20:18:43 | Show all posts |Read mode
Game not working Reply:4| View:238
Dear team , I am facing an issue with the game , where it is letting me log in but I am unable to open any windows. All I see is my castle and I am unable to do anything in the game. This issue started after today\'s reset. At first I was unable to log into the game ,game me no sever found error. After that right now I am able to log in but can\'t do anything in the game. When ever I click on anything it says connection lost where I have a good WiFi connection and nothing is wrong with it as I checked thoroughly. Please help resolve the issue as many of my guild mates are facing the same.Thank you

 11594482627408... Last edit in 2015-8-28 20:18:43

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

4

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
11594482627408...
User
Posts:4
Joined 2015-7-19
Last Visited 2015-12-18
 Author| Post time 2015-8-28 20:23:34 | Show all posts

Game not working

Dear team My server is S61 taygeteIgn : NatsuDragnel
Floor reply (0)

 11594482627408... Last edit in 2015-8-28 20:23:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

38

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
xihwei
User
Posts:38
Joined 2015-7-8
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-8-29 02:30:55 | Show all posts

Game not working

        I had the same experience before but that\'s because the weather was terrible and had a really bad connection. I used a different gaming system (I was using android then I used apple and it\'s working fine now.) I re-installed in android and it\'s all good now.
        Maybe try to re-install or wait for proper support.
Floor reply (0)

 xihwei Last edit in 2015-8-29 02:30:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

296

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
alcheon
User
Posts:296
Joined 2015-4-13
Last Visited 2016-09-28
Post time 2015-8-29 02:33:47 | Show all posts

Game not working

        Hi there

        Did you try to close the app, switch to another network (3g/4g), reopen the app again, and it should be able to load.

        I also have this problem when i use my wifi sometime, but when i switched to 3g/4g it manages to load, so do try and tell me again if you cant connect!
Floor reply (0)

 alcheon Last edit in 2015-8-29 02:33:47

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-11-21 06:21 GMT+8 , Processed in 0.069900 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list