North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
37447 Threads / 211388 Reply
Search   Favorites  

View: 228| Reply: 6

Need help

[Copy link]

2

Threads

24

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
windrain
User
Posts:24
Joined 2013-12-6
Last Visited 2018-04-23
Post time 2015-9-10 21:17:34 | Show all posts |Read mode
Need help Reply:6| View:228
        Please help me i can\'t be able to play
       

 windrain Last edit in 2015-9-10 21:17:34

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

3078

Posts

0

Credits

禁止访问

Credits
0
blankz
User
Posts:3078
Joined 2014-9-3
Last Visited 2017-04-19
Post time 2015-9-10 21:49:30 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Floor reply (0)

 blankz Last edit in 2015-9-10 21:49:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

24

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
windrain
User
Posts:24
Joined 2013-12-6
Last Visited 2018-04-23
 Author| Post time 2015-9-10 22:11:48 | Show all posts

Need help

          ;;;;                        Hm, this problem could be caused on your end.       
                        Could you try using a different browser or clearing your cache/cookies please?       
                        It might help fix this issue.       
;;; blankz posted on 2015-09-10 08:49:30;;;;

        I tried everything but nothing is working other games of GTARCADE are working fine for me but i\'m having prob lem with only this game;
        and i\'m using chrome browser full updated with new version of flash ;don\'t know why it isasking for new version of flash
Floor reply (0)

 windrain Last edit in 2015-9-10 22:11:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-9-10 22:55:09 | Show all posts

Need help

i get that thru FB account, sometimes when trying to refresh, it kicks in and have to close out and re-enter;FB and password.
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-9-10 22:55:09

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

20

Threads

4848

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
moonlighty
Sr. Player Moderator
Posts:4848
Joined 2014-9-3
Last Visited 2017-03-19
Post time 2015-9-11 01:00:15 | Show all posts

Need help

Dear Player, this happens when I quickly open my browser with LoA after my PC just switched on but it fixes after I reload few mins after did you try that?
Floor reply (0)

 moonlighty Last edit in 2015-9-11 01:00:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

24

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
windrain
User
Posts:24
Joined 2013-12-6
Last Visited 2018-04-23
 Author| Post time 2015-9-11 10:31:31 | Show all posts

Need help

          ;;;; Dear Player, this happens when I quickly open my browser with LoA after my PC just switched on but it fixes after I reload few mins after did you try that?; ;;; moonlighty posted on 2015-09-10 12:00:15;;;;
        After disabling my computer antivirus it started working fine
        thanks for helping guys
Floor reply (0)

 windrain Last edit in 2015-9-11 10:31:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-7-19 09:44 GMT+8 , Processed in 0.051485 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list