North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website League of Angels Bugs
14184 Threads / 60579 Reply
Search   Favorites  

View: 145| Reply: 3

HELP MEEE ITS A BUG!!! I IMPERIAL GEAR

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
clinthorncanamales
User
Posts:2
Joined 2014-6-20
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-11 00:43:04 | Show all posts |Read mode
HELP MEEE ITS A BUG!!! I IMPERIAL GEAR Reply:3| View:145
aw its a bug . i synth my vidar blade into. imperial but nothing happen ... aww wheres my imperail vidar blade .. ;

 clinthorncanamales Last edit in 2015-9-11 00:43:04

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
clinthorncanamales
User
Posts:2
Joined 2014-6-20
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-9-11 00:44:41 | Show all posts

HELP MEEE ITS A BUG!!! I IMPERIAL GEAR

im redhorse from abzu HKT redhorse;
Floor reply (0)

 clinthorncanamales Last edit in 2015-9-11 00:44:41

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

41

Threads

1619

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sun ce
User
Posts:1619
Joined 2014-12-8
Last Visited 2017-08-17
Post time 2015-9-11 02:21:44 | Show all posts

HELP MEEE ITS A BUG!!! I IMPERIAL GEAR

        Reply 1# clinthorncanamales

        hi redhorse... did you only have one Vidar\'s Blade? or more than one- perhaps on another hero or in inventory?

        Anyway your issue may get dealt with faster if you post in support section of this forum, and if you can include screenshots
Floor reply (0)

 sun ce Last edit in 2015-9-11 02:21:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2017-8-17 23:42 GMT+8 , Processed in 0.046987 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list