North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website League of Angels Support
34759 Threads / 195823 Reply
Search   Favorites  

View: 240| Reply: 3

TA not working, but i have some info about this bug

[Copy link]

70

Threads

610

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
andrejs
User
Posts:610
Joined 2015-3-28
Last Visited 2017-01-13
Post time 2015-9-13 14:16:48 | Show all posts |Read mode
TA not working, but i have some info about this Reply:3| View:240
                        On server S818 TA is not working for 99% of heros.       
       
                        On my home computer i try to log to my hero over facebook using firefox, crome, IE and mini client       
                        Same for my alt hero, but when i try to start TA on laptop main hero not working, but my alt works in firefox and crome (IE and mini clienet not working)       
       
                        Now some additional bug description since i can see fight on my alt       
                        8x of 10 fights i start i see my party on right side of battlefield, also team name on right side, but when fight start i see other team on left side whe he attack me that he uses my heros skills, also when mount pupup on screen it is my mount and it attack from left side. It looks like that fight goes on like normal, like my heros are on left side of screen. I top front row of team i have SQ, but in team from other player is GW. So when i see that GW stike on my heros it uses SQ skill, just like that my SQ attack but wrong hero is shown on screen.       
       
                        after a few round into battle all heros on right side die (it looks like other team uses my heros and skills),; but on right side all heroe are still alive. At he end i get message lthat i win.       
       
                        I hope some forum moderator can report this to game Dev, since all players just report that TA is not working, but i give you info what else is wrong when battle starts .       
       
                        If you need some additional info just tell me i will try to take closer look and report back       

 andrejs Last edit in 2015-9-13 14:16:48

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

70

Threads

610

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
andrejs
User
Posts:610
Joined 2015-3-28
Last Visited 2017-01-13
 Author| Post time 2015-9-13 14:36:43 | Show all posts

TA not working, but i have some info about this bug

        Same problem in CS wrong skills, mount and wrong heros.

        http://s818-angel.gtarcade.com/s ... Id=11255f48e465e1c1
        CS fight, after left hero kill all my heros i get victory

        About 80% of fight i end on right side of battlefield and see that left hero uses my skills, but when battle is finished i go and watch replay and about 50% ofbattles thet show in first place wrong setup in replay show the correct one.

        You can also check screenshots of fights not entering detail mode.
        First picture show that all my heros are dead
       
        2nd picture shows that i get victory anyway.
Floor reply (0)

 andrejs Last edit in 2015-9-13 14:36:43

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

2763

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
nγχ
Sr. Player Moderator
Posts:2763
Joined 2015-8-19
Last Visited 2017-09-23
Post time 2015-9-13 16:23:02 | Show all posts

TA not working, but i have some info about this bug

        Hi,

        The devs are aware of this visual glitch but will bring it up again  tomorrow morning meeting.

        Thanks Nyx
Floor reply (0)

 nγχ Last edit in 2015-9-13 16:23:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2017-9-23 20:48 GMT+8 , Processed in 0.047310 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list