North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website Magerealm Support & Bugs
7304 Threads / 39914 Reply
Search   Favorites  

View: 234| Reply: 8

WHY???

[Copy link]

14

Threads

60

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
symba
User
Posts:60
Joined 2015-7-10
Last Visited 2016-07-11
Post time 2015-9-14 07:06:26 | Show all posts |Read mode
WHY??? Reply:8| View:234
       
        I am getting really tired of having glitches with my avatar..... ;Invisible and ghostly I can deal with, but not this. ;I can\'t even move around the screen. ;Is there a reason this keeps happening?

 symba Last edit in 2015-9-14 07:06:26

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

Abz6HPsuhMIXeE5L
User
Posts:
Joined
Last Visited 1970-01-01
anonymous user  Post time 2015-9-14 07:09:06

WHY???

        thats weird they need to get these glitches under control

Floor reply (0)

 Abz6HPsuhMIXeE5L Last edit in 2015-9-14 07:09:06

 Support

Default Signature
Reply Support Not support

Use magic

152

Threads

4153

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thefixer
Sr. Player Moderator
Posts:4153
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-03-03
Post time 2015-9-14 07:30:49 | Show all posts

WHY???

        Hi all,

        Not a fix, but a workaround: unequip you Titan Relyc...
        Just like Wings, you don\'t need to have it equiped to get its bonus...
Floor reply (0)

 thefixer Last edit in 2015-9-14 07:30:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

14

Threads

60

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
symba
User
Posts:60
Joined 2015-7-10
Last Visited 2016-07-11
 Author| Post time 2015-9-14 07:31:32 | Show all posts

WHY???

        It\'s not the relic, I was literally laying on the ground like I was dead.
Floor reply (0)

 symba Last edit in 2015-9-14 07:31:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

25

Threads

1069

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
-seraphina-
User
Posts:1069
Joined 2015-6-13
Last Visited 2015-12-09
Post time 2015-9-14 07:33:00 | Show all posts

WHY???

          ;;;;                        Hi all,       
       
                        Not a fix, but a workaround: unequip you Titan Relyc...       
                        Just like Wings, you don\'t need to have it equiped to get its bonus...       
;;; thefixer posted on 2015-09-13 18:30:49;;;;

        Wrong, that is like saying not having any wing skills selected is the same as having the skill bonuses.

        Both give stats regardless what you do but the titan relic only gives their skill when you equip one which is how the skill is selected for them.
Floor reply (0)

 -seraphina- Last edit in 2015-9-14 07:33:00

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

152

Threads

4153

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thefixer
Sr. Player Moderator
Posts:4153
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-03-03
Post time 2015-9-15 07:15:42 | Show all posts

WHY???

        Hi seraphina,

        This is my char WITHOUT Titan Relic (unequiped):

       




        This is my Titan Relic window. I will equip this relic:

       





        And this is my stats after equiping it:

       



        As you can see, there is no change in stats...
        Only thing I need to check is if all skills are active or if only equiped one...
        When I have an answer I will post here...
Floor reply (0)

 thefixer Last edit in 2015-9-15 07:15:42

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

152

Threads

4153

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thefixer
Sr. Player Moderator
Posts:4153
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-03-03
Post time 2015-9-15 07:19:51 | Show all posts

WHY???

                                      It\'s not the relic, I was literally laying on the ground like I was dead.       
    symba posted on 2015-09-13 18:31:32     



        I will coment into my issues report about your problem.
Floor reply (0)

 thefixer Last edit in 2015-9-15 07:19:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

25

Threads

1069

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
-seraphina-
User
Posts:1069
Joined 2015-6-13
Last Visited 2015-12-09
Post time 2015-9-15 19:22:16 | Show all posts

WHY???

          ;;;;                          ;;;;                                        It\'s not the relic, I was literally laying on the ground like I was dead.               
;;; symba posted on 2015-09-13 18:31:32;;;;        

       
       
                        I will coment into my issues report about your problem.       
;;; thefixer posted on 2015-09-14 18:19:51;;;;


        Yes there are no stats from equipping there is however a skill on each relic the equipped one set the active skill.

        See with relic equipped notice the;equipped skill;section:
       

        Now with relic not equipped, again pay close attention to the;equipped skill
       


        Notice how with no relic equipped there is no equipped skill either. robably better not to encourage people to remove relics over visual glitches when it does carry a penalty in losing a beneficial skill bonus in battle.
Floor reply (0)

 -seraphina- Last edit in 2015-9-15 19:22:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2017-11-23 19:18 GMT+8 , Processed in 0.058526 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list