North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website Magerealm Support & Bugs
7177 Threads / 39432 Reply
Search   Favorites  

View: 366| Reply: 15

why put m5 activation

[Copy link]

10

Threads

23

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bibitgonzales
User
Posts:23
Joined 2015-6-5
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-20 12:47:30 | Show all posts |Read mode
why put m5 activation Reply:15| View:366

 bibitgonzales Last edit in 2015-9-20 12:47:30

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

34

Threads

261

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abzszfnupjqg9rgb
User
Posts:261
Joined 2015-7-1
Last Visited 2017-01-03
Post time 2015-9-20 13:38:34 | Show all posts

why put m5 activation

not happy about this either change back plese!
Floor reply (0)

 abzszfnupjqg9rgb Last edit in 2015-9-20 13:38:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

142

Threads

4035

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thefixer
Sr. Player Moderator
Posts:4035
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-01-17
Post time 2015-9-20 13:54:06 | Show all posts

why put m5 activation

        Hi all,

        This matter will be discussed on the monday morning meeting (China time, which is about 21:00~22:00 EDT).
Floor reply (0)

 thefixer Last edit in 2015-9-20 13:54:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

25

Threads

1069

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
-seraphina-
User
Posts:1069
Joined 2015-6-13
Last Visited 2015-12-09
Post time 2015-9-20 21:11:02 | Show all posts

why put m5 activation

Better question why does GTA not bother to discuss such issues before they make such a stupid faux pas AGAIN! It\'s all well and good discussing it after the event when your company has trashed what little reputation it might have left once more would make more sense to have the meeting before the dumb move.
Floor reply (0)

 -seraphina- Last edit in 2015-9-20 21:11:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

104

Threads

670

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
fujimoto masaki
User
Posts:670
Joined 2014-9-11
Last Visited 2016-12-16
Post time 2015-9-20 21:56:05 | Show all posts

why put m5 activation

          ;;;; Better question why does GTA not bother to discuss such issues before they make such a stupid faux pas AGAIN! It\'s all well and good discussing it after the event when your company has trashed what little reputation it might have left once more would make more sense to have the meeting before the dumb move. ;;; -seraphina- posted on 2015-09-20 08:11:02;;;;
good one seraphina. i like reading your comments. my guildmate is so pissed, he is thinking of quiting because of this stupid update. lots of players here in S6 are also mad because of this. the one time activation for mage council to get the eclipse wing, after the update it becomes 2 time activation.;
Floor reply (0)

 fujimoto masaki Last edit in 2015-9-20 21:56:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

25

Threads

251

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tanniss
User
Posts:251
Joined 2015-7-1
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-21 04:31:48 | Show all posts

why put m5 activation

Reply 4# fujimoto masaki
        alot of players on s12 are pissed off too seeing as we have already paid real money to open that set of wings only to have them say oh it will be discussed on monday no it needs to be fixed stop being greedy and making us have to pay real money for something we already bought once is pure and utter nonsense

Floor reply (0)

 tanniss Last edit in 2015-9-21 04:31:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

104

Threads

670

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
fujimoto masaki
User
Posts:670
Joined 2014-9-11
Last Visited 2016-12-16
Post time 2015-9-21 07:39:10 | Show all posts

why put m5 activation

          ;;;; Reply 4# fujimoto masaki
                        alot of players on s12 are pissed off too seeing as we have already paid real money to open that set of wings only to have them say oh it will be discussed on monday no it needs to be fixed stop being greedy and making us have to pay real money for something we already bought once is pure and utter nonsense       
       
;;; tanniss posted on 2015-09-20 15:31:48;;;;

yes, we all paid for that wing. i would not go nuts like this if it was given for free. but we all paid to get that wing and the stupid devs decides to take it away. to activate it again we all have to recharge again and this is the reason why i am so mad. why would we have to pay for something that we already paid? stupid decision made by greedy devs!
Floor reply (0)

 fujimoto masaki Last edit in 2015-9-21 07:39:10

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

12

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
heh...so what?
User
Posts:12
Joined 2015-8-21
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-21 07:45:44 | Show all posts

why put m5 activation


the old requirement is;

M5 Activation and the requirement of Inferno Wing (requires T1).

What\'s wrong with putting only M5 (or was that M3? cant remember)as requirements and removing the other requirement (inferno wing)?
Floor reply (0)

 heh...so what? Last edit in 2015-9-21 07:45:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

104

Threads

670

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
fujimoto masaki
User
Posts:670
Joined 2014-9-11
Last Visited 2016-12-16
Post time 2015-9-21 07:53:36 | Show all posts

why put m5 activation

for the eclipse wing, the old requirement was mage council 4 (M4).
Floor reply (0)

 fujimoto masaki Last edit in 2015-9-21 07:53:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
graveworm
User
Posts:6
Joined 2015-8-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-21 12:32:05 | Show all posts

why put m5 activation

Reply 8# fujimoto masaki
old one need M3 to activate eclipse wing (S8)
Floor reply (0)

 graveworm Last edit in 2015-9-21 12:32:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com   

2017-1-17 05:50 GMT+8 , Processed in 2.189143 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list