North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

View: 123| Reply: 2

Unessential menu button

[Copy link]

17

Threads

22

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
prawnert
User
Posts:22
Joined 2015-9-18
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-22 22:38:44 | Show all posts |Read mode
Unessential menu button Reply:2| View:123
        I\'m playing this game on my Samsung Galaxy S6. When opening the game, a round button shows up.
        When I click on it, it does not nothing. I only can drag it around.

        Some background information:;http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s6/513901-what-little-circle-three-dots-inside.html

 prawnert Last edit in 2015-9-22 22:38:44

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

75

Threads

1179

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elivaras
Sr. Player Moderator
Posts:1179
Joined 2015-7-5
Last Visited 2016-11-08
Post time 2015-10-12 23:54:08 | Show all posts

Unessential menu button

This is an issue strictly with Samsung and doesn\'t have anything to do with the game. So I\'m not sure how to fix it.
Floor reply (0)

 elivaras Last edit in 2015-10-12 23:54:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2017-10-23 08:44 GMT+8 , Processed in 0.070939 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list