North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 238| Reply: 3

LOA - Fire Raiders, iPad broken

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
AbwzXVCfd3UHwI...
User
Posts:1
Joined 2015-5-30
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-9-28 12:05:52 | Show all posts |Read mode
LOA - Fire Raiders, iPad broken Reply:3| View:238
        i have been unable to play fire raiders on my iPad Air 2 for over a week now.
        Upon opening the game, it starts loading and says game initialising, then it switches to the update screen with all the heroes pictures you can scroll through and says. Connecting to network, please wait and counts down. Then it says switching download route and repeats this cycle indefinitely.

        ;I have tried rebooting the iPad and reinstalling the game, as well as restarting the router and reconnecting the iPad to the router.;

        Please help

 AbwzXVCfd3UHwI... Last edit in 2015-9-28 12:05:52

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

14

Threads

113

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dale oliver
User
Posts:113
Joined 2015-8-22
Last Visited 2017-04-23
Post time 2015-9-28 12:28:24 | Show all posts

LOA - Fire Raiders, iPad broken


Burn your ipad and get another one. Then try to download the app. It should work perfectly.

Haha! A little fun in the forums wont hurt. Hope I wont get banned for it. Lol
Floor reply (0)

 dale oliver Last edit in 2015-9-28 12:28:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

14

Threads

113

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dale oliver
User
Posts:113
Joined 2015-8-22
Last Visited 2017-04-23
Post time 2015-9-28 12:29:58 | Show all posts

LOA - Fire Raiders, iPad broken

Let\'s see what the mods have to say about this. Reinstalling the game mostly fix this kind of issue
Floor reply (0)

 dale oliver Last edit in 2015-9-28 12:29:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-10-16 23:12 GMT+8 , Processed in 0.065980 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list