North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 270| Reply: 10

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

[Copy link]

12

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jtotheotothee
User
Posts:40
Joined 2015-8-11
Last Visited 2015-12-20
Post time 2015-10-2 13:47:13 | Show all posts |Read mode
Game bug, my relic cannot be seen in order to be Reply:10| View:270

        Hello,

        As ingame recommendation to my ticket i am writing here with proof.

        My name is Joelicious (in-game), lvl 70 and i am playing on (EU21) Epimetheus.
        I have a problem with one of my relics. I am trying to get my fire relic to + 2, tried everything rr app, rr game, rr phone, nothing worked. Everything worked fine till now, but this relic refuse to be seen when i am trying to upg +2.
        Bellow there are the screen shots that support my problem.

        Thank you

       

http://i.imgur.com/hNkVfj7.jpg

http://i.imgur.com/pKN52DW.jpg

http://i.imgur.com/E05ggPv.jpg

http://i.imgur.com/UkXBHEL.jpg

 jtotheotothee Last edit in 2015-10-2 13:47:13

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

12

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jtotheotothee
User
Posts:40
Joined 2015-8-11
Last Visited 2015-12-20
 Author| Post time 2015-10-2 19:49:03 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

        I would appreciate if someone will look and tell me how this can be fixed

Floor reply (0)

 jtotheotothee Last edit in 2015-10-2 19:49:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

75

Threads

1179

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elivaras
Sr. Player Moderator
Posts:1179
Joined 2015-7-5
Last Visited 2016-11-08
Post time 2015-10-2 23:37:49 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

        Hm... That\'s an interesting issue. Thank you for providing me with the necessary information to log this issue in our report. A super moderator will take a look into it as soon as possible!
Floor reply (0)

 elivaras Last edit in 2015-10-2 23:37:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jtotheotothee
User
Posts:40
Joined 2015-8-11
Last Visited 2015-12-20
 Author| Post time 2015-10-3 14:08:55 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

Thank you, i hope this will get fixed asap
Floor reply (0)

 jtotheotothee Last edit in 2015-10-3 14:08:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

75

Threads

1179

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elivaras
Sr. Player Moderator
Posts:1179
Joined 2015-7-5
Last Visited 2016-11-08
Post time 2015-10-3 23:54:01 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

        Update: You\'re going to have to send a support ticket in-game, and link this thread. Many of the GTArcade staff are on holiday (since they are in China and there is a week long holiday at this time), so the super moderators who can actually help will not be here for a while.
Floor reply (0)

 elivaras Last edit in 2015-10-3 23:54:01

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jtotheotothee
User
Posts:40
Joined 2015-8-11
Last Visited 2015-12-20
 Author| Post time 2015-10-4 17:17:58 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

So how an ingame ticket will help if those who are in charge of this are not able to make it work?
Floor reply (0)

 jtotheotothee Last edit in 2015-10-4 17:17:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

6

Threads

138

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
disgusting
User
Posts:138
Joined 2015-9-8
Last Visited 2017-11-22
Post time 2015-10-4 19:13:19 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded


        Nope, you upgraded the second one. ;Not sure why you\'d do that :X
        Useless now, scrap it.

        Clearly says in the relic rules upgraded items can only be scrapped and not used for upgrades btw.
        Rule #4.  
Floor reply (0)

 disgusting Last edit in 2015-10-4 19:13:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

75

Threads

1179

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elivaras
Sr. Player Moderator
Posts:1179
Joined 2015-7-5
Last Visited 2016-11-08
Post time 2015-10-5 07:56:19 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

Reply 5# jtotheotothee
There are people in the in-game support center that are still working. It\'s the super moderators on the forum that are NOT working (due to the holiday), and as a junior moderator, I am unable to actually fix the issues either.
Floor reply (0)

 elivaras Last edit in 2015-10-5 07:56:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jtotheotothee
User
Posts:40
Joined 2015-8-11
Last Visited 2015-12-20
 Author| Post time 2015-10-5 11:52:13 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

          ;;;;                        Nope, you upgraded the second one. ;Not sure why you\'d do that :X       
                        Useless now, scrap it.       
       
                        Clearly says in the relic rules upgraded items can only be scrapped and not used for upgrades btw.       
                        Rule #4. ;       
;;; disgusting posted on 2015-10-04 06:13:19;;;;


        it wasnt seen before either, i upg thinking the bug will get fixed
Floor reply (0)

 jtotheotothee Last edit in 2015-10-5 11:52:13

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

176

Threads

3360

Posts

0

Credits

超级版主

Rank: 8Rank: 8

Credits
0
ezy*
Super moderator
Posts:3360
Joined 2015-4-29
Last Visited 2018-12-25
Post time 2015-10-9 15:22:07 | Show all posts

Game bug, my relic cannot be seen in order to be upgraded

Hi, only the lvl 1 +0 relic item could be used for upgrading. Please refer to the Relic Rules rule number 4.
Floor reply (0)

 ezy* Last edit in 2015-10-9 15:22:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-8-25 22:26 GMT+8 , Processed in 0.069762 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list