North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Support
4518 Threads / 26334 Reply
Search   Favorites  

View: 638| Reply: 19

didn't get mount pots back when reset

[Copy link]

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cubbie2o2o
User
Posts:8
Joined 2014-6-5
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-10-3 15:11:28 | Show all posts |Read mode
didn't get mount pots back when reset Reply:19| View:638

        I recently got 100k on the camp war and won the Humar. I wasn\'t aware I could trade it in for a death charger before using the Humar but that\'s not what I\'m writing about. I would like to exchange it for a death charger but I guess it\'s too late unless you could help me with that? Anyways, I had the Flame Horse that i was using which was fully upgraded and I wanted to reset its stats and get all the potions back so I can upgrade my Humar instead. I didn\'t get any of the pots back after resetting my flame horse and before resetting it said to spend 100g and I would get all the potions back and didn\'t get one.; Can you please make this right? I\'m out like 500k+ br. Thank you!

        IGN : SirCrutiln
        Server 2
        United-14

 cubbie2o2o Last edit in 2015-10-3 15:11:28

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-3 18:16:16 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset


Hi player, have you tried evolving your mount from the collections tab. If you reset you wont get the potions back rather  the total experience from your old mount will be stacked up and you can evolve the new mount  
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-3 18:16:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

128

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sooty gillman
User
Posts:128
Joined 2015-1-5
Last Visited 2016-09-21
Post time 2015-10-3 18:32:14 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

you dont get the exp pots back the exp instead stays on the mount to upgrade a new mount but resets the mount to its original standing growth (flame horse is 1.3) so just go to death charger and then click evolve u will see the exp there already. it saves u having to use all the pots again lol
Floor reply (0)

 sooty gillman Last edit in 2015-10-3 18:32:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-10-3 21:11:20 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

As the other players and Chloe newly appointed player moderator said. When u reset your mount you dont get the potions back however the total exp remain untouched.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-10-3 21:11:20

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cubbie2o2o
User
Posts:8
Joined 2014-6-5
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-10-3 23:01:24 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

I went back to see what I could do and my Humar is still stuck at 1.6. I can\'t evolve him at all, the evolve button isn\'t lit up for me to click. I didn\'t get all the exp back or any at all. Besides that, I would like to get the Death Charger if that\'s at all possible at this point. I didn\'t know we could exchange them until hours after I used him. Is it possible to help me with that too? I spent $80 during event. I was hoping to get the best rewards with it as possible. :|
Floor reply (0)

 cubbie2o2o Last edit in 2015-10-3 23:01:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-3 23:11:32 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

        The exchange was already put up during the first day of camp wars, making up for the error of putting humar instead of the death charger mount, which I believe should have been enough time to check on the events tab. So it would not be possible to exchange humar once he has been activated.

        Also, is it possible if you could provide a screenshot of the stats of humar and flame horse mount as well as their total experience.
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-3 23:11:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-10-4 05:40:25 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

Reply 4# cubbie2o2o
Humar basic upgrade lvl is at 1.6

You cant lower more than that.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-10-4 05:40:25

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cubbie2o2o
User
Posts:8
Joined 2014-6-5
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-10-4 18:19:00 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

I can paste image but I can\'t post it. Image too big. Can I send through email? I have the image. I seriously can\'t do anything with my new Humar. It doesn\'t let me upgrade him, he\'s still at 1.6 when I should be able to evolve him much higher. Please help. Arawn can vouch for me, I\'m in his alliance and even he doesn\'t know why i haven\'t gotten the exp from the flame horse. Thank you.
Floor reply (0)

 cubbie2o2o Last edit in 2015-10-4 18:19:00

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-4 18:36:53 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

        Yes please provide a screenshot so we can see the situation of you mount

        Thank you
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-4 18:36:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-10-4 19:18:45 | Show all posts

didn't get mount pots back when reset

Reply 7# cubbie2o2o
You can try uploading it to imgur.com and give us the link
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-10-4 19:18:45

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-8-19 10:31 GMT+8 , Processed in 0.066042 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list