North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Magerealm General Discussion
14898 Threads / 27119 Reply
Search   Favorites  

View: 381| Reply: 6

Evolute skill does nothing?

[Copy link]

23

Threads

122

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
d11nguye
User
Posts:122
Joined 2015-8-21
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-10-3 19:37:10 | Show all posts |Read mode
Evolute skill does nothing? Reply:6| View:381
After Siphoning heroes I always get the evolute skilll option. What does it do? I don;t see any changes on the skill text or anything. Is it only there to make it look like something will happen?;


 d11nguye Last edit in 2015-10-3 19:37:10

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

4

Threads

26

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
boobah
User
Posts:26
Joined 2015-9-19
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-10-3 20:35:14 | Show all posts

Evolute skill does nothing?

Click the lock to open the skill.
Floor reply (0)

 boobah Last edit in 2015-10-3 20:35:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

21

Threads

1608

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
fires of fusio...
User
Posts:1608
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-09-21
Post time 2015-10-3 20:45:18 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Floor reply (0)

 fires of fusio... Last edit in 2015-10-3 20:45:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

23

Threads

122

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
d11nguye
User
Posts:122
Joined 2015-8-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-10-3 22:18:06 | Show all posts

Evolute skill does nothing?

        But that skill was unlocked already by siphon level wasn\'t it? I am lost, lol

Floor reply (0)

 d11nguye Last edit in 2015-10-3 22:18:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

23

Threads

122

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
d11nguye
User
Posts:122
Joined 2015-8-21
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2015-10-3 22:20:03 | Show all posts

Evolute skill does nothing?

ahh, mastermind i see the difference now.;
Floor reply (0)

 d11nguye Last edit in 2015-10-3 22:20:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

14

Threads

142

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
blockade
User
Posts:142
Joined 2015-7-21
Last Visited 2015-12-08
Post time 2015-10-4 03:15:29 | Show all posts

Evolute skill does nothing?


Reply 3# d11nguye@gmail.com

        No IT SHOULD BE UNLOCKED WHEN YOU HIT THE CORRECT SIPHON LVL, AND ORDEAL LVL. But for some reason, it isn\'t..Then it asks if you are sure you want to unlock it when you click to unlock it, again needlessly.

        Cmon devs, just have it unlock automatically when you meet the requirements.
Floor reply (0)

 blockade Last edit in 2015-10-4 03:15:29

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-9-22 18:05 GMT+8 , Processed in 0.051114 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list