North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 869| Reply: 16

Beast Guard

[Copy link]

10

Threads

54

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jamesgaw007
User
Posts:54
Joined 2015-3-1
Last Visited 2015-12-17
Post time 2015-10-13 13:13:17 | Show all posts |Read mode
Beast Guard Reply:16| View:869
        I cannot use beast guard. My vip lvl is vip5..only 2 spot is opened. my Nether tortoise I is lvl 50+ can not use guard..why?
        server S212
        IGN jamesgaw007
       

       

       

       

       

       

       

Translate

 jamesgaw007 Last edit in 2015-10-13 13:13:17

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

34

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
fawkes
User
Posts:34
Joined 2015-6-4
Last Visited 2016-04-07
Post time 2015-10-13 13:48:37 | Show all posts

Beast Guard

        As update notice shows:

        2.Players with vip level no higher than lvl 2 and have no less than 2 beasts trained to lvl 50 get 2 guard slots at default; players with vip level higher than lvl 2 and have no less than 3 beasts trained to lvl 50 get 3 guard slots at default. More guard slots will be unlocked in the future;
3.Legendary or Supreme beasts no lower than lvl 50 can be placed into guard slots, offering additional stats to character;

        SO: You need NO LESS than THREE (3) beasts trained to level 50 (it\'s all about beast level, not skill-aura).
        Also, once you receive the 2-3 spots, a beast will need to be level 50 in order to be used as a Guard. Hope it helps!
Translate
Floor reply (0)

 fawkes Last edit in 2015-10-13 13:48:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2020-04-16
Post time 2015-10-13 13:49:53 | Show all posts

Beast Guard

        yup I cant use mine ether.. I have Dracamore and chimera ;chimera lvl 83 and drac lvl 52 ;fix the bug please!!!
        SoG united 10;
Translate
Floor reply (0)

 templar25 Last edit in 2015-10-13 13:49:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

54

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jamesgaw007
User
Posts:54
Joined 2015-3-1
Last Visited 2015-12-17
 Author| Post time 2015-10-13 13:51:15 | Show all posts

Beast Guard

Translate
Floor reply (0)

 jamesgaw007 Last edit in 2015-10-13 13:51:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2020-04-16
Post time 2015-10-13 13:52:14 | Show all posts

Beast Guard

Reply 1# fawkes
        so I need 3 beast lvl 50?
        that suck ;becouse ;i need to upgrade my main beast .... now i need 2 more ;fuk;

Translate
Floor reply (0)

 templar25 Last edit in 2015-10-13 13:52:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-13 13:53:15 | Show all posts

Beast Guard

Hi player, since you are VIP 5 you need 3 beasts that are lvl 50 up
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-13 13:53:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-13 13:53:52 | Show all posts

Beast Guard

Reply 2# templar25

        may i ask what level of VIP are you at the moment?
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-13 13:53:52

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

54

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jamesgaw007
User
Posts:54
Joined 2015-3-1
Last Visited 2015-12-17
 Author| Post time 2015-10-13 13:55:14 | Show all posts

Beast Guard

Translate
Floor reply (0)

 jamesgaw007 Last edit in 2015-10-13 13:55:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-13 13:58:11 | Show all posts

Beast Guard

Reply 7# jamesgaw007

        how many lvl 50 beasts do you have right now
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-13 13:58:11

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

54

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jamesgaw007
User
Posts:54
Joined 2015-3-1
Last Visited 2015-12-17
 Author| Post time 2015-10-13 14:00:07 | Show all posts

Beast Guard

I now understood that I need to have min of 3 beast that lvl50+ to open 3 slots. but I don\'t understand that I click guard and the message show Guard conditions not met
Translate
Floor reply (0)

 jamesgaw007 Last edit in 2015-10-13 14:00:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-5-30 07:22 GMT+8 , Processed in 0.063908 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list