North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 423| Reply: 7

Unidentified mount that cant be ridden

[Copy link]

1

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
souparna roy
User
Posts:10
Joined 2014-12-29
Last Visited 2015-11-06
Post time 2015-10-14 20:55:44 | Show all posts |Read mode
Unidentified mount that cant be ridden Reply:7| View:423
        I have this strange mount that i cannot ride...it shows error. I havent seen this mount with anyone else on my server or any other server..
        Could u devs please tell me what this is? If it is a bug, could u fix it please? cause as u can see it looks cool.
        I wanna be able to ride it. And if u can, could u improve its stats a bit? Pls reply....
        IGN- S43 ; Server- United-1(previously S3(Flame Demon))
       
Translate

 souparna roy Last edit in 2015-10-14 20:55:44

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

111

Threads

5000

Posts

0

Credits

版主

Zzzz..

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
xdane
Moderator
Posts:5000
Joined 2014-9-9
Last Visited 2016-06-09
Post time 2015-10-14 21:21:48 | Show all posts

Unidentified mount that cant be ridden

Moved to bug section.
Translate
Floor reply (0)

 xdane Last edit in 2015-10-14 21:21:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
souparna roy
User
Posts:10
Joined 2014-12-29
Last Visited 2015-11-06
 Author| Post time 2015-10-14 22:04:34 | Show all posts

Unidentified mount that cant be ridden

        Will u guys fix it? or will it be removed?
Translate
Floor reply (0)

 souparna roy Last edit in 2015-10-14 22:04:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-10-14 22:05:14 | Show all posts

Unidentified mount that cant be ridden

Seems that this mount is not in database. Either is a prerelease of a mount that somehow ur account manage to datamined it.


Well anyways as you havent earn that mount u wont be able to ride it so enjoy the view for now.

And also i will agree that it looks cool.


Anyways i will report this to the devs and have them check it out.
Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-10-14 22:05:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
souparna roy
User
Posts:10
Joined 2014-12-29
Last Visited 2015-11-06
 Author| Post time 2015-10-14 22:09:57 | Show all posts

Unidentified mount that cant be ridden

Okay, fair enough....thank u for ur support....though, i\'d love to ride it...lol
Translate
Floor reply (0)

 souparna roy Last edit in 2015-10-14 22:09:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-14 23:11:30 | Show all posts

Unidentified mount that cant be ridden

Atleast you get to enjoy looking at it, it does look cool
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-14 23:11:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
souparna roy
User
Posts:10
Joined 2014-12-29
Last Visited 2015-11-06
 Author| Post time 2015-10-14 23:42:34 | Show all posts

Unidentified mount that cant be ridden

        Yeah, i\'ll just have to satisfy myself by looking at it..
        However, devs could release this mount,u know...that\'d be good, then i\'d have a chance to get it
Translate
Floor reply (0)

 souparna roy Last edit in 2015-10-14 23:42:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-5-28 21:02 GMT+8 , Processed in 0.067623 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list