North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 380| Reply: 7

Beast Transform

[Copy link]

110

Threads

938

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deaththepuppy
User
Posts:938
Joined 2014-5-30
Last Visited 2017-01-23
Post time 2015-10-17 21:43:40 | Show all posts |Read mode
Beast Transform Reply:7| View:380

       

        The amount of Aura Stones that I would get for transforming isn\'t showing.
Translate

 deaththepuppy Last edit in 2015-10-17 21:43:40

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-18 10:34:24 | Show all posts

Beast Transform

        Hi player,

        Were you able to transform your beast?

        What level is your aura bonus?
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-18 10:34:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

110

Threads

938

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deaththepuppy
User
Posts:938
Joined 2014-5-30
Last Visited 2017-01-23
 Author| Post time 2015-10-18 15:21:46 | Show all posts

Beast Transform

          ;;;;                        Hi player,       
       
                        Were you able to transform your beast?;       
       
                        What level is your aura bonus?       
;;; chloegrace posted on 2015-10-17 21:34:24;;;;


        I could transform but it just makes it harder to know if I have enough when I transform to level my main beasts skill when it doesn\'t show.
Translate
Floor reply (0)

 deaththepuppy Last edit in 2015-10-18 15:21:46

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-18 15:30:09 | Show all posts

Beast Transform

Perhaps just a visual bug, and you could always put the aura back if ever you don\'t have enough so you can save more for later.
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-18 15:30:09

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

110

Threads

938

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deaththepuppy
User
Posts:938
Joined 2014-5-30
Last Visited 2017-01-23
 Author| Post time 2015-10-18 20:13:36 | Show all posts

Beast Transform

          ;;;; Perhaps just a visual bug, and you could always put the aura back if ever you don\'t have enough so you can save more for later.; ;;; chloegrace posted on 2015-10-18 02:30:09;;;;

        yes but there is also the limit to transforming a beast once per day
Translate
Floor reply (0)

 deaththepuppy Last edit in 2015-10-18 20:13:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-18 22:33:16 | Show all posts

Beast Transform

But have you tried transforming the beast, does it give the correct amount of stones for you to upgrade on the same aura level?
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-18 22:33:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

110

Threads

938

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deaththepuppy
User
Posts:938
Joined 2014-5-30
Last Visited 2017-01-23
 Author| Post time 2015-10-19 08:30:47 | Show all posts

Beast Transform

          ;;;; But have you tried transforming the beast, does it give the correct amount of stones for you to upgrade on the same aura level? ;;; chloegrace posted on 2015-10-18 09:33:16;;;;

        Didn\'t try yet but it probably does. This has happened before it\'s mostly just annoying
Translate
Floor reply (0)

 deaththepuppy Last edit in 2015-10-19 08:30:47

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-5-31 09:22 GMT+8 , Processed in 0.065553 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list