North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website Knights Fable Support
4452 Threads / 26204 Reply
Search   Favorites  

View: 188| Reply: 5

Glitch on beast guards

[Copy link]

24

Threads

75

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tony paxton
User
Posts:75
Joined 2014-7-5
Last Visited 2016-05-22
Post time 2015-10-25 03:43:41 | Show all posts |Read mode
Glitch on beast guards Reply:5| View:188
        I was going to change beasts that were in guard mode, so I transformed a beast to use the stuff on the other beast. ;But once I transformed, it would not let me remove the beast from guard position, but gave me a message that it was not level 50. ;It should not operate like that! ;It should not prevent me from removing a beast that no longer meets the requirements to be there! ;In the meantime, people should know that they must remove the beast from guard status before using transform.
        IGN: Sunfighter
        Server: United 15

 tony paxton Last edit in 2015-10-25 03:43:41

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-25 12:43:51 | Show all posts

Glitch on beast guards

Hi player, the best way to do this is to remove the beast 1st from guard position then transforming him, since there is still a bug in beast guard which is being fixed by the devs.
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-25 12:43:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2017-02-06
Post time 2015-10-25 20:50:34 | Show all posts

Glitch on beast guards

        Dear player.


        Before you remove or transform a beast make sure to have *if vip 2 or lower* 2 beasts at lvl 50 or *if vip 3 and higher* 3 beast at lvl 50. If you dont have the required amount of beast at lvl 50 you wont be able to withdrawn or add another beast.
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-10-25 20:50:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abwshx0gddpy7kmh
User
Posts:7
Joined 2015-4-17
Last Visited 2016-11-25
Post time 2015-10-27 17:29:28 | Show all posts

Glitch on beast guards


Reply 2# flandre
how can i fix the problem ive got beasts at 50 i cant put in and 1 i can remove im at vip 3 and i get the same messages requiements not met; the one i want to remove says same thing server 267 larissa ign khaosreign
Floor reply (0)

 abwshx0gddpy7kmh Last edit in 2015-10-27 17:29:28

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-27 18:00:12 | Show all posts

Glitch on beast guards

you need to make 3 lvl 50 beasts so you can remove your current beast in guard mode
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-27 18:00:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com   

2017-2-20 07:22 GMT+8 , Processed in 0.147136 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list