North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 505| Reply: 5

Consume Regain doesn't count for Tycoon ??

[Copy link]

56

Threads

281

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
salvadoreenter...
User
Posts:281
Joined 2014-3-24
Last Visited 2018-06-22
Post time 2015-11-8 13:30:40 | Show all posts |Read mode
Consume Regain doesn't count for Tycoon ?? Reply:5| View:505
        Just finished my Consume Regain after reset and it didn\'t add a single point to Tycoon.

        Whats going on here ????

 salvadoreenter... Last edit in 2015-11-8 13:30:40

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

10

Threads

272

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mourad87
User
Posts:272
Joined 2015-4-18
Last Visited 2016-12-30
Post time 2015-11-8 13:34:02 | Show all posts

Consume Regain doesn't count for Tycoon ??

its working fine , refresh ur browser;
Floor reply (0)

 mourad87 Last edit in 2015-11-8 13:34:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

56

Threads

281

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
salvadoreenter...
User
Posts:281
Joined 2014-3-24
Last Visited 2018-06-22
 Author| Post time 2015-11-8 13:35:52 | Show all posts

Consume Regain doesn't count for Tycoon ??

Reply 1# mourad87
Thank you. Why didn\'t I think of that
Floor reply (0)

 salvadoreenter... Last edit in 2015-11-8 13:35:52

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

48

Threads

1255

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
giuglea ion
User
Posts:1255
Joined 2014-11-21
Last Visited 2016-02-18
Post time 2015-11-8 13:41:46 | Show all posts

Consume Regain doesn't count for Tycoon ??

          ;;;; Reply 1# mourad87
Thank you. Why didn\'t I think of that ;;; salvadoreenterprisesllc@gmail.com posted on 2015-11-08 00:35:52;;;;

well you know now , but it usually should work without refreshig browser , at least for me it works after i collect rewards the points are added right away .
Floor reply (0)

 giuglea ion Last edit in 2015-11-8 13:41:46

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

279

Threads

6769

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
forrest.hallib...
User
Posts:6769
Joined 2014-9-28
Last Visited 2018-05-03
Post time 2015-11-9 09:32:33 | Show all posts

Consume Regain doesn't count for Tycoon ??

it depends on computer and connection lag, sometimes it can take a bit to update, but as noted can refresh, or click in and out to get it to show.
Floor reply (0)

 forrest.hallib... Last edit in 2015-11-9 09:32:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-6-23 22:07 GMT+8 , Processed in 0.066662 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list