North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website Magerealm Support & Bugs
7250 Threads / 39796 Reply
Search   Favorites  

View: 564| Reply: 27

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

[Copy link]

5

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theman1n
User
Posts:27
Joined 2015-10-22
Last Visited 2015-12-15
Post time 2015-11-14 11:43:51 | Show all posts |Read mode
ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have Reply:27| View:564

yes I have had my mount for 4 days I am almost lvl62 s1 rainbow and I have no cypher tab or no feed or train on my mount what is going on

 theman1n Last edit in 2015-11-14 11:43:51

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

152

Threads

4153

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thefixer
Sr. Player Moderator
Posts:4153
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-03-03
Post time 2015-11-14 12:28:33 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

        Hi,

        You can get Pellets (to increase your mount level) and Equines (to train your mount) in Cypher:
       




        After you get some Pellets you can press P (shortcut to mounts) and FEED your mount:

       




        And also TRAIN it:

       




        If you still have any doubt just ask...
Floor reply (0)

 thefixer Last edit in 2015-11-14 12:28:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theman1n
User
Posts:27
Joined 2015-10-22
Last Visited 2015-12-15
 Author| Post time 2015-11-14 12:32:30 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

Reply 1# thefixer
it aint there at all guess no one knows
Floor reply (0)

 theman1n Last edit in 2015-11-14 12:32:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

714

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
the immortals
User
Posts:714
Joined 2015-11-2
Last Visited 2016-12-28
Post time 2015-11-14 12:39:15 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

Reply 2# theman1n
If you don\'t mind can you please post screenshots of your mount tab and fun games tab .
Floor reply (0)

 the immortals Last edit in 2015-11-14 12:39:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

152

Threads

4153

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thefixer
Sr. Player Moderator
Posts:4153
Joined 2015-7-29
Last Visited 2017-03-03
Post time 2015-11-14 12:41:38 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

               Reply 1# thefixer
it aint there at all guess no one knows     theman1n posted on 2015-11-13 23:32:30     


        You need to post a picture of your Cypher window.
Floor reply (0)

 thefixer Last edit in 2015-11-14 12:41:38

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theman1n
User
Posts:27
Joined 2015-10-22
Last Visited 2015-12-15
 Author| Post time 2015-11-14 12:49:23 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

Reply 4# thefixer

Floor reply (0)

 theman1n Last edit in 2015-11-14 12:49:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

714

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
the immortals
User
Posts:714
Joined 2015-11-2
Last Visited 2016-12-28
Post time 2015-11-14 12:50:23 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

Reply 5# theman1n
It is bugged.
Floor reply (0)

 the immortals Last edit in 2015-11-14 12:50:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theman1n
User
Posts:27
Joined 2015-10-22
Last Visited 2015-12-15
 Author| Post time 2015-11-14 12:52:27 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

Reply 6# the immortals

Floor reply (0)

 theman1n Last edit in 2015-11-14 12:52:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
theman1n
User
Posts:27
Joined 2015-10-22
Last Visited 2015-12-15
 Author| Post time 2015-11-14 12:53:04 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

        theres what you asked for sorry for delay forgot how to take screenshots

Floor reply (0)

 theman1n Last edit in 2015-11-14 12:53:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

19

Threads

201

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
v.a.
User
Posts:201
Joined 2015-10-29
Last Visited 2016-08-19
Post time 2015-11-14 13:14:00 | Show all posts

ABOUT MOUNTS please dont bother if you dont have a answer

        Actually, out of curiosity, I spent 50 gem and bought an Equine in the shop.
        I click on it, \'use\', and a message pops out:; Train unlocks at Level 65

        From the screen shots, it seems you\'re at level 61. (Take a close look at the quest list at the rhs)
        I am at level 63 and I also cannot do anything in the mounts tab.
        That might explain what is going on. They probably haven\'t upgrad the UI in the Mage\'s Road tab.
        (The one which shows what function unlocks at certain levels.)

        I am not a moderator but I suggest you just bump your thread instead of making new ones.
        You already made an exact same thread at 2015-11-13 17:29:17.
Floor reply (0)

 v.a. Last edit in 2015-11-14 13:14:00

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com   

2017-3-28 16:11 GMT+8 , Processed in 0.184396 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list