North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

View: 113| Reply: 4

almost can not play the game!

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
guest73244865
User
Posts:2
Joined 2015-4-11
Last Visited 2015-11-24
Post time 2015-11-20 11:35:58 | Show all posts |Read mode
almost can not play the game! Reply:4| View:113
        every single function;shows Connection Failed. no server list, can\'t not load server setting.;;reboot, reinstall can\'t work well.

        Server:S1(Larolei)
        Player:BarnettVega
        LV:84

        Location: GuangZhou City, Guangdong Province, China.

        I start play this game 200 days ago, and this issue shows frequently since yesterday.

 guest73244865 Last edit in 2015-11-20 11:35:58

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

176

Threads

3360

Posts

0

Credits

超级版主

Rank: 8Rank: 8

Credits
0
ezy*
Super moderator
Posts:3360
Joined 2015-4-29
Last Visited 2017-03-21
Post time 2015-11-20 11:41:26 | Show all posts

almost can not play the game!

Hi, sorry for the inconvenience. Seems the network you are using is unstable, could you please try to switch to another network and try again?
Floor reply (0)

 ezy* Last edit in 2015-11-20 11:41:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
guest73244865
User
Posts:2
Joined 2015-4-11
Last Visited 2015-11-24
 Author| Post time 2015-11-20 12:04:31 | Show all posts

almost can not play the game!

        I play this game in WIFI network 100Mbps. the network state is absolutely stable!!

        and I\'m an experienced mobile game developer in China.
        your game network API design seems;Not scientific enough.
        each communication MUST get the correct response? what if I lose a few network package in function A, I can\'t use function B either? why not resend the function A request in background. and I still play the game normally.
        cause I use function A get a tips Connection Failed. then I use function B still get Connection Failed. but when I relogin. function B is worked before. It can be proved server receive the function B request and do process. just the client side receive the Connection Failed. and can\'t play.
        the other problem might be the;load balancing of the server. It that TOO many player in S1(Larolei) now? the Connection Failed issue can\'t be found during early time when the new server starts.


        ...sorry for my broken english.

Floor reply (0)

 guest73244865 Last edit in 2015-11-20 12:04:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

176

Threads

3360

Posts

0

Credits

超级版主

Rank: 8Rank: 8

Credits
0
ezy*
Super moderator
Posts:3360
Joined 2015-4-29
Last Visited 2017-03-21
Post time 2015-11-20 14:29:48 | Show all posts

almost can not play the game!

Thanks for the information you provided, I will share with our tech team and have a consideration on it.
Floor reply (0)

 ezy* Last edit in 2015-11-20 14:29:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com   

2017-3-30 16:44 GMT+8 , Processed in 0.159292 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list