North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10039 Threads / 42862 Reply
Search   Favorites  

View: 3632| Reply: 7

Stuck on LOADING Screen

 Close [Copy link]

6

Threads

20

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
raquel_cortez
User
Posts:20
Joined 2016-5-5
Last Visited 2018-12-30
Post time 2016-5-5 18:03:41 | Show all posts |Read mode
Stuck on LOADING Screen Reply:7| View:3632
Edited by raquel_cortez@yahoo.com at 2016-5-5 18:08

Hi, was it just me or was it a server wide issue? im a Lvl 60 Player on Lunaria and today i wasnt able to play coz everytime i tried to play the LOADING SCREEN was stucked at 5%.. pls help me thnx
S19 Lunaria IGN is Leu



Translate

 raquel_cortez Last edit in 2016-5-5 18:03:41

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

344

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tasoo
User
Posts:344
Joined 2014-11-15
Last Visited 2017-07-04
Post time 2016-5-5 18:06:59 | Show all posts
Dear Player.
I am very sorry you are having this issue.
Are you playing through browser, Facebook or Mini-client.
With these details I can pass on to development team.
Thank you for your patience and support.

Tasoo
Translate
Floor reply (1)
  • i am using the mini client, i tried through Chrome but cant enter as well
    Translate
    2016-5-5 18:09  Reply

 tasoo Last edit in 2016-5-5 18:06:59

 Support 1

Report
LOA 2 - Server 2 Angel's Rise, IGN = Tasoo
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

3

Threads

344

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tasoo
User
Posts:344
Joined 2014-11-15
Last Visited 2017-07-04
Post time 2016-5-5 18:11:38 | Show all posts
Thank you for your quick reply.
I will forward the issue to the development team.
In the mean time may i suggest clearing your cookie and cache and also using a different browser?
I will let you know as soon as I get response from development team.
Thank you for your support.

Tasoo
Translate
Floor reply (7)
  • i did clean the cookies and cache, i will try to use Opera ty i will wait for ur reply
    Translate
    2016-5-5 18:16  Reply
  • Any luck with other brower sir?
    Translate
    2016-5-5 18:24  Reply
  • i can enter through OPERA but its too much lag there.. thats the reason why i downloaded the mini client and not played on Chrome
    Translate
    2016-5-5 18:30  Reply
  • I have reported through the development team, in mean time may I suggest you delete the LOA2 folder in the main drive and reinstall the mini client and try again?
    Translate
    2016-5-5 18:34  Reply
  • i will do that
    Translate
    2016-5-5 18:47  Reply
  • Thank you player.
    Please let me know how it goes.
    Thank you again for your patience.

    Tasoo
    Translate
    2016-5-5 18:50  Reply
  • sorry for late reply, the last resort works.. issue solved now.. TY
    Translate
    2016-5-5 19:37  Reply

 tasoo Last edit in 2016-5-5 18:11:38

 Support

Report
LOA 2 - Server 2 Angel's Rise, IGN = Tasoo
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
stojan.jerinic
User
Posts:2
Joined 2016-5-5
Last Visited 2019-01-24
Post time 2016-5-6 04:21:13 | Show all posts
Edited by stojan.jerinic@gmail.com at 2016-5-6 04:23




I have same problem on server 26 when try to play Elite chapter 5 Hela shard game it stucks at 36%, same happen at The Abyss when i try to go on lvl21. I play in mini client game, clear cookeis, i even try throw browser but same problem always back.
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 stojan.jerinic Last edit in 2016-5-6 04:21:13

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

344

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tasoo
User
Posts:344
Joined 2014-11-15
Last Visited 2017-07-04
Post time 2016-5-6 14:16:16 | Show all posts
Dear player.
I apologize for the late reply.
Is the issue still on going? If so let me know.
Again I apologize for the late reply.

Tasoo
Translate
Floor reply (0)

 tasoo Last edit in 2016-5-6 14:16:16

 Support

Report
LOA 2 - Server 2 Angel's Rise, IGN = Tasoo
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
stojan.jerinic
User
Posts:2
Joined 2016-5-5
Last Visited 2019-01-24
Post time 2016-5-6 15:40:05 | Show all posts
I am sad because i need to tel that, but, problem are still standing
Translate
Floor reply (0)

 stojan.jerinic Last edit in 2016-5-6 15:40:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

344

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tasoo
User
Posts:344
Joined 2014-11-15
Last Visited 2017-07-04
Post time 2016-5-6 15:42:03 | Show all posts
I am really sorry to hear that.
I am assuming you have deleted the LOA2 folder from your main drive and tried to reinstall the game?
I will pass the issue to development team.
BTW, is it just the hela? or any other elite as well??
Thank you for your reply.
Again I apologize for your issue

Tasoo
Translate
Floor reply (1)

 tasoo Last edit in 2016-5-6 15:42:03

 Support

Report
LOA 2 - Server 2 Angel's Rise, IGN = Tasoo
Reply Support Not support

Use magic Report

61

Threads

249

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
roary9
User
Posts:249
Joined 2015-12-24
Last Visited 2016-07-16
Post time 2016-5-7 01:20:54 | Show all posts
Edited by roary9 at 2016-5-7 01:21

http://community.gtarcade.com/fo ... 3924&extra=page%3D3

i posted about this issue as i am facing the same thing every time i try logging into the game between 0600-1600 server time. It's  always stuck at loading of 18% or 28% and from their reply they're blaming my internet connection. Seems like they don't know how to read when I stated that I'm connecting to another game from their company with 2 different toons simultaneously without problems.
Heck, I'm even playing in Perfect World International (a 3d graphic intensive game) with 25-32 fps and here, they blame my internet connection.
One strange thing, I created a new toon in s44 Doyle (HKT). Before doing the first recharge, I was connecting just fine without any problems like this. After recharging for the first time and getting VIP1, the connection problems started. Looking back, this is exactly the same thing I faced with the first toon i created in s5 Alecta.
Translate
Floor reply (0)

 roary9 Last edit in 2016-5-7 01:20:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-12-3 00:49 GMT+8 , Processed in 0.060917 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list