North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42129 Threads / 241549 Reply
Search   Favorites  

View: 477| Reply: 19

Server S5 (test)

[Copy link]

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jimfears28
User
Posts:47
Joined 2015-4-15
Last Visited 2016-09-03
Post time 2015-7-11 11:14:02 | Show all posts |Read mode
Server S5 (test) Reply:19| View:477
        Artemiis - S5 (test)

        I cannot currently access the game. I play on the League of Angels - Fire Raiders, browser version through Facebook. (See proof in picture)

        I have tried Google Chrome, Internet Explorer and Firefox browsers, and have tried clearing cache and history on all, but still get the error screen (also see picture)

        Is there a fix in the works? Is anyone even aware of the problem?

        Thank you
Translate

 jimfears28 Last edit in 2015-7-11 11:14:02

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

20

Threads

4848

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
moonlighty
Sr. Player Moderator
Posts:4848
Joined 2014-9-3
Last Visited 2019-02-08
Post time 2015-7-11 16:17:13 | Show all posts

Server S5 (test)

Dear Player, League of Angels- Fire Raiders is version of our game made for mobile. You cannot open this game nor play it from your PC. As for the test server.... aren´t  you playing on normal S5 on fb? Also what is your IGN (In Game Name)? Have you tried clearing cache, cookies? etc.? These things help...
Translate
Floor reply (0)

 moonlighty Last edit in 2015-7-11 16:17:13

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

41

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bik22
User
Posts:41
Joined 2015-6-3
Last Visited 2016-06-07
Post time 2015-7-11 17:11:37 | Show all posts

Server S5 (test)

Reply;1#;moonlighty;
        Dear;moonlighty;.
        Screenshot with server name:
        ;
;
        Link of the game:
        https://apps.facebook.com/loa-ph-version/?fb_source=appcenter
        And i have the same problem with this server. I try to connect with 3 computers and different browsers and do all that you say.
        My IGN: BIK22
        p.s.
        You can asck;ƒrostbite (Junior Moderator);about this server.
        http://community.gtarcade.com/space/index/?account=WWUBaQAzXC4CMwVwV2ULIQB6X2wLaQN0UzVXQgo9VWtRYFM9BDpSIFVhUztSYg%3D%3D
        Additional information about our problems (start read with 2 page):
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/71133/
        Thanks
Translate
Floor reply (0)

 bik22 Last edit in 2015-7-11 17:11:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

65

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dumicat
User
Posts:65
Joined 2015-7-10
Last Visited 2016-09-01
Post time 2015-7-11 23:43:51 | Show all posts

Server S5 (test)

        I also play on this server: IGN = Dumicat.
        Login using facebook and now the message about the invalid url (first posted screenshot)
        I\'ve made a support ticket, but get the standard answer: clear cache, use other browser, blablabla ...
        Ow yes, according to the reply in the ticket, nothing\'s wrong with the server ...
Translate
Floor reply (0)

 dumicat Last edit in 2015-7-11 23:43:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jimfears28
User
Posts:47
Joined 2015-4-15
Last Visited 2016-09-03
 Author| Post time 2015-7-12 02:51:54 | Show all posts

Server S5 (test)

Reply 1# moonlighty

        Do they train you to ignore everything someone says? Sorry, but you just told me to do what I had already said I did.
Translate
Floor reply (0)

 jimfears28 Last edit in 2015-7-12 02:51:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jimfears28
User
Posts:47
Joined 2015-4-15
Last Visited 2016-09-03
 Author| Post time 2015-7-12 02:54:06 | Show all posts

Server S5 (test)

        Bik - THAT\'S the screenshot I always forget to take!

        Dumi - They don\'t understand what server we are on. You have to include a screenshot with a ticket, and then reply several times until they start paying attention to what you are saying.
Translate
Floor reply (0)

 jimfears28 Last edit in 2015-7-12 02:54:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

42

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ulldrengr
User
Posts:42
Joined 2015-4-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-7-12 03:25:49 | Show all posts

Server S5 (test)

I\'m glad to see I\'m not the only one having this problem!!!
Translate
Floor reply (0)

 ulldrengr Last edit in 2015-7-12 03:25:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

42

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ulldrengr
User
Posts:42
Joined 2015-4-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-7-12 04:19:06 | Show all posts

Server S5 (test)

Anything we can do to speed up the attention to the problem? I\'m losing my mind waiting for a fix.;
Translate
Floor reply (0)

 ulldrengr Last edit in 2015-7-12 04:19:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

65

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dumicat
User
Posts:65
Joined 2015-7-10
Last Visited 2016-09-01
Post time 2015-7-12 04:20:31 | Show all posts

Server S5 (test)

        I think we should make all a support ticket ...
        And if it doesn\'t help ... make 100 tickets a day
Translate
Floor reply (0)

 dumicat Last edit in 2015-7-12 04:20:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

65

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dumicat
User
Posts:65
Joined 2015-7-10
Last Visited 2016-09-01
Post time 2015-7-12 04:21:40 | Show all posts

Server S5 (test)

Reply 5# jimfears28
        Yep, did that, posted to a tread of BIK with a lot of screenshots ...

        Last answer I got: they are aware of the problem
Translate
Floor reply (0)

 dumicat Last edit in 2015-7-12 04:21:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-1-19 16:33 GMT+8 , Processed in 0.092305 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list