North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Bugs
5659 Threads / 25955 Reply
Search   Favorites  

View: 1972| Reply: 13

Mini client bug

[Copy link]

33

Threads

125

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sgt stripper
User
Posts:125
Joined 2015-3-15
Last Visited 2017-05-06
Post time 2016-4-26 18:13:01 | Show all posts |Read mode
Mini client bug Reply:13| View:1972
I encountered a problem with the mini client.
A few days ago it said "Have not played yet", but after a couple seconds i could play.
Today that problem didn't go away. instead i get an error. ( view picture )

how to fix this ?


Single Polls, Total 30 Users voted View Voters

Poll is finished

96.67% (29)
0.00% (0)
3.33% (1)
Your User group have no permission to vote

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 sgt stripper Last edit in 2016-4-26 18:13:01

 Support

Report
S9-SgtRipperry lv.51;S19-SgtRipply lv.49;S37-sgtRipply187 lv.37
Reply

Use magic Report

3

Threads

851

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tentoes_777
User
Posts:851
Joined 2014-6-1
Last Visited 2018-09-24
Post time 2016-4-26 18:17:02 | Show all posts
Hello sgt,
I'm sorry for your inconveniences and thank you for reporting this, may I ask for your ingame name and your server please, so I can forward this to a support team to investigate this for you.  In the meantime could you also exit the client and try again, please update us if the problem persist.
Translate
Floor reply (3)
  • done that mate, you don't need to sorry because it's not your fault.

    I play on S9 and S19
    SgtRipperry & SgtRipply

    Ofc i tried to reset the client. my next steps will be doing a reg cleaner / Exit and reconnect the account / reboot my pc.
    Translate
    2016-4-26 18:20  Reply
  • PPS: I could connect via Google chrome without a problem. i don't use firefox because i've banned AdobeFlash. html5 ftw
    Translate
    2016-4-26 18:22  Reply
  • Thank you for the information, i will forward this so the support team now, hopefully this will get resolve asap, if I get any update I will let you know immediately.
    Translate
    2016-4-26 18:24  Reply

 tentoes_777 Last edit in 2016-4-26 18:17:02

 Support

Report
Balance is being good at everything and great at nothing.
S1 - Zeta
Reply

Use magic Report

1

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
eylül nurhak g...
User
Posts:7
Joined 2016-4-22
Last Visited 2016-06-07
Post time 2016-4-26 18:18:10 | Show all posts
sgt restart your pc then try again
Translate
Floor reply (0)

 eylül nurhak g... Last edit in 2016-4-26 18:18:10

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

33

Threads

125

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sgt stripper
User
Posts:125
Joined 2015-3-15
Last Visited 2017-05-06
 Author| Post time 2016-4-26 19:06:39 | Show all posts
lol i didn't restart or done anything. not even reconnected with account+pass.

Now it's working. i don't know what the hell that was, but now i can select a server again and i guess also play it.

Well at least here is a note that something is happening with that miniclient. Yet to soon to claim it wasn't on my site ? but i guess it wasn't  caused by me :/ i am confused
Translate
Floor reply (0)

 sgt stripper Last edit in 2016-4-26 19:06:39

 Support

Report
S9-SgtRipperry lv.51;S19-SgtRipply lv.49;S37-sgtRipply187 lv.37
Reply

Use magic Report

5

Threads

56

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sunsetwoman
User
Posts:56
Joined 2014-6-17
Last Visited 2018-07-01
Post time 2016-4-26 20:02:12 | Show all posts
Was sent support ticket 8 days ago to support team....still no answer...in support ticket told them that my antivirus is yelling at me that mini client is infected..
I see infected fail what i try to download..you guys need to think how it makes me feel...do you dont care about your reputation? Cos as i was say i was sent ticket 8 das ago..no1 ether was bother to answer me or bother to fix something...looks like you dont care that u can harm so many player computers...
Translate
Floor reply (0)

 sunsetwoman Last edit in 2016-4-26 20:02:12

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

19

Threads

705

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
badsector27
Team Lead
Posts:705
Joined 2015-11-27
Last Visited 2021-02-25
Post time 2016-4-26 20:26:26 | Show all posts
Hi sunsetwoman

I am sorry that you had no response. because the game was just launched, there were many things which were being put forth to provide a better customer service. but it took some time.

I have forwarded your issue for check-up and the development team will be checking why antivirus mark it as suspicious.

Just to update you from my personal experience though, its a false alarm, i got it myself, but went on to install mini client and there was no virus detected.

for some reason only the set-up is flagged and marked as suspicious, which development team is looking into.

Regards
Translate
Floor reply (1)

 badsector27 Last edit in 2016-4-26 20:26:26

 Support

Report
Reply

Use magic Report

5

Threads

16

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
wolffreak
User
Posts:16
Joined 2016-4-14
Last Visited 2016-06-22
Post time 2016-4-26 20:59:32 | Show all posts
for some reason mini client isnt workin on my end, its worked fine before the first time i downloaded it but now it wont let me click on anything
Translate
Floor reply (2)
  • Hi wolffreak,

    Try exiting the game mini client completely and reloading it, if you are still experiencing problems please let us know. We hope you are enjoying LOA2 and all GTArcade games.
    Translate
    2016-4-26 21:04  Reply
  • i've already tried that several times, also redownloadin it several times, still nothin
    Translate
    2016-4-27 12:06  Reply

 wolffreak Last edit in 2016-4-26 20:59:32

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

636

Threads

766

Posts

0

Credits

超级版主

Rank: 8Rank: 8

Credits
0
mcandy
Super moderator
Posts:766
Joined 2016-3-23
Last Visited 2020-08-28
Post time 2016-4-26 21:04:26 | Show all posts
Thanks for reporting it. We will checking this problem and reply you later.
Translate
Floor reply (0)

 mcandy Last edit in 2016-4-26 21:04:26

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

5

Threads

56

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sunsetwoman
User
Posts:56
Joined 2014-6-17
Last Visited 2018-07-01
Post time 2016-4-28 09:51:37 | Show all posts
my antivirus not let me download mini client.So of coarse i can not install that if i can not download Anyway..was warned others...basicly looks like i soon will not care about this game anymore...too many bugs, lags and bad updates...and its not onl my opinion...many of game friends was left game already cos of so many lags and no response to support tickets and in forums...Players want to get at lest answers from someone to tickets what they sending...and not like "u will get answer in 2 business days" automatic letter who usually means " maybe we will answer you if we will have time or mood" to my support ticket i waiting answer for 11 days so far...still no1 answered...so helpfull and polite from them dont you think so? If they missing ppl who can answer then i think they getting enought money from players who pay (and dont get support eater btw), so they can take 1-2 more ppl to help them..so far looks like they making something, asking money , but dont want to do anything even if money player who is in troubles want help from them...
Translate
Floor reply (0)

 sunsetwoman Last edit in 2016-4-28 09:51:37

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

10

Threads

41

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kdwe64
User
Posts:41
Joined 2015-5-15
Last Visited 2017-03-31
Post time 2016-4-28 09:54:06 | Show all posts
Same here i have the problem also. It could be due to servers being down.
Translate
Floor reply (0)

 kdwe64 Last edit in 2016-4-28 09:54:06

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-6-24 05:46 GMT+8 , Processed in 0.076493 second(s), 54 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list