North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 509| Reply: 15

Heroes Slikks

[Copy link]

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2020-08-27
Post time 2015-9-18 08:45:43 | Show all posts |Read mode
Heroes Slikks Reply:15| View:509
        I just want to know why I can\'t change my heroes skills..;
        there is a bug or something?
        I will apresiate ;youre ansewer!!

        SoG ;
        ;United-10;
Translate

 templar25 Last edit in 2015-9-18 08:45:43

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-9-18 09:38:29 | Show all posts

Heroes Slikks

Hi templar, can you elaborate on what do you mean by changing your hero skills? what hero and what skill are you trying to change?
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-9-18 09:38:29

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-9-18 09:39:01 | Show all posts

Heroes Slikks

Hi templar, can you elaborate on what do you mean by changing your hero skills? what hero and what skill are you trying to change?
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-9-18 09:39:01

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2020-08-27
 Author| Post time 2015-9-18 10:37:21 | Show all posts

Heroes Slikks

        I have Michael ;all skills are at 20;
        I want change brutal shout to Meditation ...;

Translate
Floor reply (0)

 templar25 Last edit in 2015-9-18 10:37:21

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-9-18 11:04:16 | Show all posts

Heroes Slikks

As for passive skills there is no way to change them and keeping the levels.. you can only change active skills particularly the 2nd and 3rd skills by using demonize to keep the current level
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-9-18 11:04:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2020-08-27
 Author| Post time 2015-9-18 11:07:03 | Show all posts

Heroes Slikks

        yes i want to change the passive ones but i dont have the option to change ;them ;it shows ( research ) not change skills

Translate
Floor reply (0)

 templar25 Last edit in 2015-9-18 11:07:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

4

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
diano hadi put...
User
Posts:4
Joined 2015-4-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-9-18 22:19:19 | Show all posts

Heroes Slikks

Reply 5# templar25
        please give screenshot
Translate
Floor reply (0)

 diano hadi put... Last edit in 2015-9-18 22:19:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

47

Threads

243

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
brko.kekec
User
Posts:243
Joined 2014-7-3
Last Visited 2017-03-28
Post time 2015-9-18 22:35:12 | Show all posts

Heroes Slikks

Sorry bro but passiv skill like , meditation and the rest , who give\'s stat\'s can by changet , you need to swap and lv up from the start sorry
Translate
Floor reply (0)

 brko.kekec Last edit in 2015-9-18 22:35:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

30

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
templar25
User
Posts:116
Joined 2014-7-20
Last Visited 2020-08-27
 Author| Post time 2015-9-18 23:53:48 | Show all posts

Heroes Slikks

i know ;that will reset to lvl 1 .. but the thing is i cant i dont have the option .. i wil try to get a screen shot ; that way you can see ;it;
Translate
Floor reply (0)

 templar25 Last edit in 2015-9-18 23:53:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

25

Threads

344

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
wittyname
User
Posts:344
Joined 2015-1-10
Last Visited 2016-01-07
Post time 2015-9-19 00:19:33 | Show all posts

Heroes Slikks

u can inherit onto another hero (make sure the have skills of whatever) - then inherit back but set the skills on michael you want first,.
Translate
Floor reply (0)

 wittyname Last edit in 2015-9-19 00:19:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-12-3 00:41 GMT+8 , Processed in 0.086371 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list